Apple reactioneaza si ii pune pe cei de la Samsung la colt!

(Actualizat pe: 6 iunie 2013)

Astazi avem parte de o lectie de social-media oferita de gigantul Apple. Care dupa ce a vazut ca mai toate marile site-uri de tehnologie au dat stirea ca in luna mai Galaxy S4 s-a vandut mai bine decat iPhone 5, a aruncat repede pe piata un top al celor mai vandute brand-uri de smartphone in primele 3 luni ale acestui an. Binenteles ca pe primul loc figureaza Apple, dar ce mi se pare mai interesant este cresterea vanzarilor din luna aprilie care este de 1.4% fata de volumul de vanzari din iannuarie. Pe aceeasi perioada de timp Samsung a inregistra o crestere de doar 0.6%, daca este sa dam crezare sursei.

Apple vs Samsung

Apple vs Samsung

Pe urmatoarele 3 locuri se afla in ordine HTC, Motorola si LG, insa toate au pierdut ceva clienti in luna aprilie fata de luna ianuarie. Asa cum se poate vedea cu ochiul liber ai nostri europeni nu au loc pe piata de peste ocean, asiaticii fiind siguri oponenti seriosi ai americanilor. Mai sunt acolo ceva informatii pe care va las pe voi sa le descoperiti, eu doar vreau sa scot in evidenta cat de repede au reactionat in mediu online cei de la Apple si au contracarat stirea conform careia S4 a luat fata iPhone-ului 5. O adevarata lectie de social-media data degigantul online, mai ales din cauza faptului ca au ales o cale mai mult decat eleganta sa atraga din nou privirile, fara a arunca cu noroi in oponentii lor, ci doar prezentant un clasament care ii pune din nou intr-o lumina favorabila. Bravo lor, poate invatam si noi ceva din asta si asteptam sa vedem ce o sa se mai intample in urmatoarele zile la nivel de comunicare.

Sa auzim doar de bine!

 

Vom fi bucuroși să auzim opinia ta

Lasă un răspuns

Poti primi de la mine un singur email pe saptamana cu tot ceea ce e nou pe blog! Zic eu ca se merita efortul de a ne lasa adresa ta de email! Te poti dezabona oricand doresti!

Aceste informatii nu vor fi instrainate unei terte persoane!

Salut. Ma bucur ca ai ales blogul meu. Daca vrei sa primesti odata pe saptamana un email cu noutatile, lasa-mi adresa ta de email mai jos. Te poti dezabona oricand doresti!

Aceste informatii nu vor fi instrainate unei terte persoane!