Clientul de email Mozzila Thunderbird ajunge la versiunea 3.1
(Last Updated On: 30 aprilie 2011)

Pentru cei ce sunt obisnuiti sa foloseasca un client de email va anunt ca a aparut o noua versiune a cunoscutului Thunderbird.

Ce este nou în Thunderbird 3.1

Sper să vă bucurați de noile funcționalități din Thunderbird. Noua versiune vine cu noi instrumente de căutare, email cu file, arhivare mesaje și sute de suplimente pentru a face din Thunderbird 3.1 un client de email pe placul nostru, al utilizatorilor.

Mai ușor de actualizat cu noul Asistent de migrare

În meniul Ajutor, selectați Asistent de migrare pentru a vă ajuta să vă schimbați aspectul barei de instrumente și să adăugați funcționalități cum ar fi Antete pliate și Coloane dosar avansate.

Căutare mai bună cu noile unelte pentru căutare

Noua bară de instrumente Filtru rapid vă permite să filtraÈ›i emailurile dumneavoastră mai repede. FiltraÈ›i-vă emailurile prin mesaje noi, etichete, oameni din agenda dumneavoastră sau folosind termeni de căutare. De asemenea, puteÈ›i să „FixaÈ›i” sau să salvaÈ›i un filtru È™i să-l utilizaÈ›i în mai multe dosare. Eu unul folosesc foarte mult aceasta functionalitate ce ma ajuta sa-mi stochez mesajele in dosare diferite in functie de destinatar.

Atunci cand cautati un mai, e destul de dificil daca aveti stocate sute de mesaje, asa ca mai bine folositi functia de cautare. Scrieți termenul căutat de dumneavoastră  în bara de căutare globală și rezultatele căutării se vor deschide într-o filă nouă. Termenul de cautare poate fi o un destinatar, un expeditor, un subiect sau un continut a unui email.  Aveți posibilitatea să fixați repere la ceea ce căutați cu instrumentele filtrare și cronologie din Thunderbird.

File email

Dacă vă place navigarea cu file din Firefox, Thunderbird a implementat si aceasta functionalitate.Daca doriti ca mesajul sa se deschida intr-o fila noua, pentru a putea fi vizualizat in voie, e de ajuns sa dati un dublu clic pe respectivul mesaj. Aveți posibilitatea să faceți clic dreapta pe mesaje sau dosare pentru a le deschide într-o filă în fundal.

Arhivarea mesajelor

Apăsând butonul Arhivează sau tasta „A” puteți arhiva un mesaj. Arhivarea mută mesajele din dosarul cu mesaje primite în dosarul Arhivate.

Am lasat la urma ce era mai bun si anume configurarea Mozilla Thunderbird. Daca inainte trebuia ca voi sa intro duceti manual sterile pentru conturile de email, acum Thunderbird face acest lucru in locul vostru. Nu trebuie decat sa fiti conectati la internet si sa aveti activat suportul POP3 sau IMAP.

Programul il puteti descarca de pe site-ul www.comp-service.ro, sectiunea DOWNLOAD/SOFT EMAIL.

Sa auzim doar de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.