Tips & Trics

Cum afli parola la wifi, daca ai uitat-o – Windows 10

(Actualizat pe: 12 noiembrie 2017)

De ce trebuie sa stii cum afli parola la WIFI!?

Chiar asa: de ce trebuie sa stii cum afli parola la WIFI, daca chiar tu ai setat-o? In mod normal, cand introduci parola pentru a te conecta la o retea WIFI, aceasta este ascunsa in mod automad de Windows 10, iar caracterele sunt inlocuite cu asteriscuri. In felul acesta sistemul de operare incearca sa iti protejeze securitatea retelei de internet de ochii curiosilor. Odata salavate, aceste parole vor fi ascunse, chiar daca incercisa sa te loghezi la o retea in care esti deja acceptat. De aceea, se intampla de multe ori ca de-a lungul timpului sa uiti parola de la WIFI si atunci cand altcineva ti-o cere sa ridici pur si simplu din umeri.

Citeste si >>> Cum dezactivezi parola in Windows 10 cand calculatorul intra in sleep mode

Iata cum afli parola la WIFI in cazul sistemul de operare Windows 10!

Voi incerca in cuvinte putine si pe intelesul oricui sa te indrum sa poti gasi parola WIFI, in cazul in care ai un computer pe care ruleaza Windows 10.

  1. Primul pas este sa mergi in partea dreapta-jos, in ceea ce ce se numeste System Tray (locul in care se afiseaza ceasul pe computer) si sa dai click dreapta pe pictograma WIFI. Apoi va trebui sa alegeti optiunea Open Network and Sharing Center.Cum afli parola la WIFI - Windows 10
  2. Dai click apoi pe numele retele WIFI a carei parole vrei sa o afli.
    Cum afli parola la WIFI - Windows 10
  3. Ti se va deschide o fereastra. In aceasta fereastra dai click pe butonul Wireless Properties.Cum afli parola la WIFI - Windows 10
  4. In fereastra imediat urmatoare alegeti tab-ul Security.Cum afli parola la WIFI - Windows 10
  5. Si pasul final ca sa afli parola de WIFI este sa bifezi casuta din dreptul optiunii Show characters.

Cum afli parola la WIFI - Windows 10


Cam asta a fost. Sper sa va descurcati. Si sper ca veti folosi aceste intructiuni doar pentru a stii cum sa afli parola WIFI proprie si nu vei incerca sa invadezi o alta retea wireless. Daca aveti probleme sau nu va descurcati, lasati un mesaj aici sau pe pagina de facebook.

Sa auzim doar de bine!

De unde poti cumpara!
evoMAG - Electronice, IT & C

Solutii pentru tine!


Tips & Trics
Vom fi bucuroși să auzim opinia ta

      Lasă un răspuns