Cum iti poti recupera contul de Facebook spart!Cum recupezi contul de Facebook spart!
(Last Updated On: 21 mai 2013)

Am vorbit aici cum va puteti recupera parola de la yahoo, asa ca m-am gandit sa aduc in discutie cum va puteti recupera contul de Facebook daca acesta va fost spart.

Oricine a primit un mesaj de genul „Distribuie asta si vei castiga …” sau „Da Like si poti avea … „ trebuie sa stie ca astfel de mesaje sunt spam si sunt in mod legal interzise. Problema este ca in unelele cazuri aceste actiuni va pot pune in situatia in care sa vi se compromita contul de Facebook. Cu alte cuvinte vi se poate sparge contul de Facebok.

Pentru a preveni o astfel de spargere de cont e bine sa aveti o parola puternica alcatuita din litere, cifre, majuscule si chiar caractere speciale. De asemenea e bine sa nu bifati acel buton care va ofera optiune sa vi se retina parola si de asemenea e bine sa nu dati nimenui parola contului de Facebook.

Cum recupezi contul de Facebook spart!

Acum, daca cumva vi s-a spart contul Facebook accesati linkul www.facebook.com/hacked si raportati acolo ca contul tau de Facebook a fost spart. In urmatoarea fereastra vei fi rugat sa introduci niste date personale, cel mai la indemana ar fi numarul tau de telefon. Apoi cei de la Facebook te vor intreba daca vrei sa iti trimita un cod pe adresa de email cu care a fost inregistrat contul de Facebook spart sau daca doresti sa iti trimita codul pe telefon.

Dupa ce ai intrat in posesia codului, il vei introduce in casuta ce ti se pune la dispozitie dupa care va trebui sa introduceti vechea parola a contului spart si abia dupa aceea veti putea reseta parola contului vostru. De aici veti fi sfatuiti sa faceti niste modificari pentru a evita pe viitor spargerea contului.

Sper ca veti fi precauti si nu veti fi totusi nevoiti sa faceti acesti pasi, iar daca aveti idei cu privire la felul in care sa-ti securizezi contul de Facebook pentru a nu mai fi spart, puteti sa comentati aici.

Sa auzim doar de bine!

One thought on “Cum iti poti recupera contul de Facebook spart!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.