Cum poti trimite sms la o data si ora anume!
(Last Updated On: 20 august 2016)

Sa poti trimite sms la o data si ora anume e o optiune pe care inca niciun producator de smartphone nu a explorat-o inca, desi utilitatea unei astfel de optiuni mi se pare evidenta. Nu inteleg de ce pana acum nimeni nu s-a aplecat asupra acestei optiuni desi sunt sigur ca fiecare dintre noi s-a lovit de-a lungul timpului necesitatea trimiterii unui sms care s-a ajunga la o data si o ora anume.

 Programeaza si trimite sms cu Scheduler SMS !

Asa ca incercand sa rezolv problema am dat peste SMS Scheduler, o aplicatie micuta si gratuita care face exact ce va povesteam mai devreme, adica trimite sms la o data si ora anume aleasa de utilizator. Utilizarea aplicatiei este destul de simpla, creati mesajul, alegeti din lista de contacte destinatarul sau dupa caz introduceti numarul de telelfon, selectati data si ora cand doriti sa fie primit sms-ul si cam asta e tot.

Dupa ce am explicat pe scurt cam cum lucreaza SMS Scheduler  sa trecem acum la o detaliere a modului de folosire a programului. Dupa ce ai instalat programul il deschidezi si vei gasi in partea de jos un buton „Add” pe care odata apasat vi se va deschide o interfata destul de simpla si intuitiva.

In partea de sus puteti adauga numarul de telefon caruia ii este destinat mesajul programat sau puteti da click pe butonul „Find” si sa alegeti din lista de contacte destinatarul mesajului programat. Imediat sub numarul de telefon puteti adauga mesajul pe care doriti sa il trimiteti iar sub mesaj veti alege data din calendarul pus la dispozitie de interfata lui SMS Scheduler si mai apoi ora la care doriti sa fie primit mesajul. Mai poti seta ca programul sa iti trimita si tie o notificare atunci cand un mesaj programat este trimis, asigurandu-te astfel ca mesajul chiar a plecat la data si ora trimisa de tine.

Interesant la SMS Scheduler este ca el poate trimite sms la o data si ora anume cu o anumita frecventa. Optiunile sunt diverse si folositoare, iar prima utilitate care imi vine in minte este ca in fiecare zi copilul tau sa primeasca un mesaj prin care sa ii aduci aminte ca trebuie sa manance de pranz. Sau sa se pregateasca pentru antrenamentul la inot. Optiunea mi se pare utila si poate fi folosita ca un reminder personalizat, deci inca un motiv pentru a-ti instala pe telefon SMS Scheduler.

In plus daca vrei sa nu creada parintii tai ca ai uitat de ziua lor de nastere poti seta ca in fiecare an sa le trimiti cate un „La multi ani” si in felul acesta sigur vei fi pe lista lor de cadouri de Craciun.

Sa auzim doar de bine!

Download SMS Scheduler

 

3 thoughts on “Cum poti trimite sms la o data si ora anume!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.