Cum rezolvi problemele din Start Meniu – Windows 10

(Actualizat pe: 2 iulie 2016)

Start Meniu-ul din Windows 10a ridicat de la lansare foarte multe probleme. Daca cumva ai norocul ca acesta sa functioneze corect atunci ar fi bine sa te bucuri cat mai poti de acest lucru. Asta pentru ca de-a lungul timpului Star Meniu-ul ba nu deschide aplicatiile, ba nu iti da voie sa le adauge ca pin-uri, ba pur si simplu se blocheaza si plus alte multe erori. Binenteles ca utilizatorii au incercat sa gaseasca diferite rezolvari la problemele lor cu meniul de start, insa solutiile gasite nu sunt general aplicabile, asa ca problema in sine a ramas nerezolvata.

Cum rezolvi probleme din Start Meniu - Windows 10

Cum rezolvi probleme din Start Meniu – Windows 10

Pentru ca acest lucru a ajuns si la urechile celor de la Microsoft acestia au lansat un instrument cu ajutorul caruia spera ei sa rezolve toate probleme aparute: Windows 10 Troubleshooting Tool. Aceasta arata si functioneaza ca orice troubleshooting tool din Windows 10 cu deosebire ca el e specializat si va detecta doar de problemele legate de Start Meniu. Acest instrument verifica tot ce e lagat de Start Meniu si tu nu ai de facut decat sa il rulezi si sa ii permiti sa scaneze pentru a detecta problemele pe care acesta eventual le gaseste in legatura cu meniul de start. Daca cumva nu ai incredere in baietii de la Microsoft sau vrei sa stii ce anume mai exact scaneaza acest tool, poti alege cu ajutorul optiunii Advanced ce anume ii permiti sau nu sa scaneze.

Descarca Windows 10 Troubleshooting.

Vom fi bucuroși să auzim opinia ta

Lasă un răspuns

Poti primi de la mine un singur email pe saptamana cu tot ceea ce e nou pe blog! Zic eu ca se merita efortul de a ne lasa adresa ta de email! Te poti dezabona oricand doresti!

Aceste informatii nu vor fi instrainate unei terte persoane!

Salut. Ma bucur ca ai ales blogul meu. Daca vrei sa primesti odata pe saptamana un email cu noutatile, lasa-mi adresa ta de email mai jos. Te poti dezabona oricand doresti!

Aceste informatii nu vor fi instrainate unei terte persoane!