(Last Updated On: 7 iunie 2013)

Asa cum am promis in fiecare vineri voi recomanda cateva site-uri sau articole de pe blogurile pe care haladuiesc. Asta in spiritul initiativei unor blogeri, care habar nu am daca se mai tin de ea, dar mie mi-a placut ideea asa ca iidau inainte. Saptamana aceasta mi-am imbogatit colectia de bookmarks-uri cu inca cateva bloguri drept pentru care am sa incep cu noii veniti.

1. Primul articol este de pe Kapra’s Blog si se refera la modul in care ne vom conecta la telefoane si nu numai pe viitor. Subiectul mi s-a parut foarte interesant, care dezbate o tehnologie greu de realizat in viitorul apropiat. Va las totusi pe voi sa descoperiti in „Tatuajul electronic si pilula de autentificare„.

2. Urmatorul „new entry” este „Soacra„. Nu sariti cu dezacordul, ca e vorba de un blog pe care l-am descoperit de curand si pe care am citit un articol in afara sferei mele profesionale dar interesant si cu un subiect de actualitate. Daca cititi „Cat valoareaza CFR Marfa” va veti da seama de ce se bat ai nostri sa preia aceasta societate, iar strainii zic pas.

3. Nu pot sa nu il pomenesc aici pe Dan Tanasa care se ocupa de o problema spinoasa si cand zic se ocupa omul chiar asta face. La obiect, documentat si fara mila. Mergeti si cititi ultimul lui articol aici si o sa intelegeti despre ce e vorba.

4. Ultimul pe azi, dar nu cel din urma este blogul lui Sebastian Bargau unde gasesti articole din toate domeniile, insa scrise cu patos si de multe ori cu haz. Ca intotdeauna lucrurile serioase se spun cel mai bine in gluma, se stieeeee. Va recomand de acolo „Gura pacatosului adevar graieste„, un articol interesant, comentat si care atinge subiecte sensibile. Pentru toti.

Sa auzim doar de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.