Facebook introduce foto-comentarii!!!

(Actualizat pe: 20 iunie 2013)

Azi am aflat ca in curand pe facebook vor fi disponibile comentarii foto. Acesta noua optiune va fi posibila cu ajutorul unui buton cu care poti vei introduce in comentariu o fotografie. Momentan serviciu va fi disponibil doar pentru Facebook pe web si pe site-uri mobile, fotografiile putand fi totusi vizualizate si comentate si de pe aplicatii mobile.

1

Ideea le-a venit din faptul ca uneori o imagine face cat o mie de cuvinte, lucru cat se poate de adevarat. Adica decat sa te chinui sa ii zici cuiva ceva de mama, mai bine ii arati o poza cu degetul mijlociu ridicat. 🙂 E mai cool asa si nici nu poti fi acuzat ca ai folosit limbaj vulgar.

Oricum eu unul de-abia astept sa vad cum o sa functioneze noul serviciu, care alaturi de posbilitatea introducerii de hashtag-uri (pe care apropo, vad ca nu le foloseste nimeni de la mine din lista) fac Facebook-ul mai social-friendly.

Sa auzim doar de bine!

Sursa si foto: CNET

Vom fi bucuroși să auzim opinia ta

Lasă un răspuns

Poti primi de la mine un singur email pe saptamana cu tot ceea ce e nou pe blog! Zic eu ca se merita efortul de a ne lasa adresa ta de email! Te poti dezabona oricand doresti!

Aceste informatii nu vor fi instrainate unei terte persoane!

Salut. Ma bucur ca ai ales blogul meu. Daca vrei sa primesti odata pe saptamana un email cu noutatile, lasa-mi adresa ta de email mai jos. Te poti dezabona oricand doresti!

Aceste informatii nu vor fi instrainate unei terte persoane!