Facebook si Google incearca sa cumpere Skype

(Actualizat pe: 6 mai 2011)


Se pare ca cele doua mari companii, Google si Facebook, au pus ochii pe cei care produc cunoscutul program Skype si incearca din rasputeri sa castige sa si-l aduca in propria ograda. Discutiile sunt inca in faza incipienta insa se poarta la vedere, finalizarea unei tranzactii fiind prevazuta pentru a doua parte a anului 2011.

Cei de la Skype binenteles ca nu confirma discutiile cu Google, dar nici cu Facebook, asta si pentru ca se pare pe fir au mai intra si alte doua companii care insa nu si-au facut publica intentia. Valoarea tranzactii este estimata undeva in jur a 3 miliarde de dolari. Big deal. 🙂 .

Dupa cum se vede lupta pe piata retelelor de socializare se ascute, atat Google cat si Facebook, incercand sa-si mareasca numarul de utilizatorii si in felul asta influenta in acest domeniu. Pentru utilizatorii de rand acest fapt nu poate fi decat unul benefic, in continuare asteptandu-ne la tot felul de surpriza din partea celor doua mari companii. Cum ar fi de exemplu, implementarea tehnologiei VoIP in cazul Facebook? Sau in cazul Google? Vom trai si vom vedea.

Sa auzim doar de bine!

Vom fi bucuroși să auzim opinia ta

Lasă un răspuns

Poti primi de la mine un singur email pe saptamana cu tot ceea ce e nou pe blog! Zic eu ca se merita efortul de a ne lasa adresa ta de email! Te poti dezabona oricand doresti!

Aceste informatii nu vor fi instrainate unei terte persoane!

Salut. Ma bucur ca ai ales blogul meu. Daca vrei sa primesti odata pe saptamana un email cu noutatile, lasa-mi adresa ta de email mai jos. Te poti dezabona oricand doresti!

Aceste informatii nu vor fi instrainate unei terte persoane!