Soft GPS gratuit pentru telefoane cu suport JAVA

(Last Updated On: 21 octombrie 2012)

WE-TRAVELAcum ceva timp mi-am schimbat telefonul si am intrat in posesia unui SAMSUNG WAVE, un telefon complet cu un nou sistem de operare, BADA. Problema a fost ca softul GPS pentru telefon era valabil doar 30 zile si cum Samsung nu a pus  inca la dispozitie softuri in aceasta categorie, fie ele gratuite sau cu plata, a trebuit sa gasesc o solutie.

Sistemul de operare fiind unul nou, nu puteAm implementa un soft de pe o alta plaftforma si tot rascolind internetul am gasit solutia. Care e valabila pentru toate telefonele cu suport JAVA. E vorba de instalarea unui programel, WE-TRAVEL pe numele lui, care nu va incarca factura de internet a telefonului.

Programul il puteti descarca de pe pagina www.we-travel.biz si tot acolo gasiti si harti pentru majoritatea tarilor din Europa. De instalat, se instaleaza foarte usor: dupa ce ati copiat programelul pe telefon, executati fisierul .jad sau .jar, in functie de telefonul. La deschidere va trebui sa dati de vreo 3(trei) OK si cam gata. Un tutorial complet veti gasi aici si zic eu sa va folositi de el, nedorind sa-mi asum vreun merit in ceea ce priveste acest soft, decat acela de al fi descoperit.

Sa auzim doar de bine!

4 Comentarii
 1. Răspunde
  faze tari 30 aprilie 2011 at 21:20

  thx for link 😉

  • Răspunde
   admin 1 mai 2011 at 08:49

   Nu ai pentru ce! Te mai astept pe aici.

 2. Răspunde
  Gh0s7 1 mai 2011 at 00:02

  Daca vrei un soft bun pt samsung incearca Sygic … are suport pentru Android, Windows Mobile, Symbian, iPhone, Maemo si Bada.
  Eu il folosesc pe symbian si sunt foarte multumit de el

  • Răspunde
   admin 1 mai 2011 at 08:44

   Multumesc in primul rand pentru comentariu. Ai dreptate Sygic ofera deja suport pentru BADA, momentan e valabil doar pentru cateva tari din europa. Am incercat si varianta asta. Oricum mersi pentru raspuns.

  Lasă un răspuns

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Arata ca apreciezi efortul nostru! Da LIKE paginii noastre de Facebook!