Microsoft schimba logo-ul incepand cu Windows 8

(Actualizat pe: 20 februarie 2012)

Incepand cu lansarea pe piat a noului sistem de operare, Windows 8, Microsoft va schimba si logo-ul. Motivul oficial a acestei schimbari este de ordin estetic. Cica unii ar confunda actualul logo cu un steag, ceea ce intre noi fie vorba nu e nimic iesit din comun pentru ca asa si arata. Noul logo se potriveste mai mult cu noua interfata, Metro a sistemului de operare, cel putin asa spun domnii de la Microsoft.

Logo Windows 8

Acum, sa fiu sincer nu prea pricep de ce conteaza ca unii cred ca logo-ul e un steag iar altii ca e o fereastra, atat timp sistemul de operare isi face treaba. Sa speram ca informaticienii de la Microsoft nu au auzit vorba aia romaneasca: „lupul schimba parul dar naravul ba” si ca o sa ne ofere cu noul lor logo, fie el steag, fereastra sau ce o fi, un sistem de operare mai bun si mai stabil, asa cum asteptam cu totii.

Sa auzim doar de bine!

Vom fi bucuroși să auzim opinia ta

Lasă un răspuns

Poti primi de la mine un singur email pe saptamana cu tot ceea ce e nou pe blog! Zic eu ca se merita efortul de a ne lasa adresa ta de email! Te poti dezabona oricand doresti!

Aceste informatii nu vor fi instrainate unei terte persoane!

Salut. Ma bucur ca ai ales blogul meu. Daca vrei sa primesti odata pe saptamana un email cu noutatile, lasa-mi adresa ta de email mai jos. Te poti dezabona oricand doresti!

Aceste informatii nu vor fi instrainate unei terte persoane!