Ponta vrea sa ne confiste masinile!
(Last Updated On: 8 mai 2013)

Ieri seara il urmaream pe Mircea Badea, mai mult ca sa il vad cum face spume in colturile gurii acum cand primul copilot al tarii le-a tras clapa celor din fieful lui Felix. Asa am aflat ca tovarasul Ponta si-a facut bilantul dupa un an de guvernare si pentru ca nu prea avut ce sa numere, eventual doar ouale lui Nastase, s-a gandit el asa, printre altele, sa innaspreasca legile impotriva soferilor ce incalca legea. Ba ca ar fi chiar de acord sa modifice Constitutia (auzi la el!!!) astfel incat sa poata fi confiscata masina cu care s-a incalcat grav legea rutiera.

Trebuie sa va spun ca nu mai sunt demult fanul lui Mircea Badea, insa aseara a avut o reactie, cred eu, total indreptatita. El a spus ca reactia lui Victoras e aceeasi cu a unei prompterista. Foarte corect! Adica cum? Asta e solutia? Hai sa mai triplam amenzile, sa mai plantam niste boschetii unde sa ascundem radarele si sa le luam politistilor de la rutiera uniforma de camuflaj. Si la sfarsit,confisca-i ma si masina romanului, ca doar de aia esti in fruntea tarii.

Dar oare nu mai bine te apuci Victoras de treaba si ne faci autostrazi? Nu ar fi mai bine ca guvernul sa ne creeze cadrul de a respecta legea? Cum Dumnezeu sa nu incalci legea cand trebuie sa mergi cu ditamai masina in spatele unei carute intr-o comuna care este strabatuta de la un cap la altul de linie continua. Cam cat timp ar trebui sa faci de exemplu de la Galati la Cluj daca respecti limitele de viteza? Va spun eu, cel putin 10 ore. Pai nu stiu daca ati aflat dar traim in secolul vitezei.

 

Drum national

Nu prea inteleg, pentru ce te zbati sa imi aduci investitori ca Renault, Ford sau Daimler si ma impingi de la spate sa imi cumpar masina noua cu tot felul de pragrame Rabla, daca tu nu ma lasi sa le folosesc la adevarata lor valoare. De ce sa vina sau sa ramana investitorii in Romania cand le ia 2 zile sa ajunga de la Bucuresti la Botosani?

Ponta insa a gasit solutia. I-ai romanului masina si gata ai rezolvat problema. Pai pe aceleasi principiu maine ai sa confisti caii ca nu cumva sa mancam carne de cal din greseala, ai sa confisti toate vacile ca nu cumva sa bem lapte cu aflatoxina, si tot asa.

Eu insa ti-as recomda sa ne confisti ouale. La toti!

Sa auzim doar de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.