Tableta sau PC? Ce ai alege?

(Last Updated On: 17 iunie 2013)

PC sau tableta? Asta-i intrebarea. Ca sa il parafrazez pe cunoscutul Sadoveanu sau Santambrieanu sau Sahia sau … eh oricum in ziua de azi nu mai conteaza. Oricum pentru a pastra adevarul literar e vorba de Shakespeare. Dar, sa trecem …. Pana la urma ce alegem? Despre avantaje sau dezavantaje nu are rost sa discutam ca e ca si cum am compara sacul cu peticul. Cele doua device-uri sunt complemantare si ar fi de folos sa le ai pe amandoua. Dar daca ar fi sa alegi, care ar fi optiunea?

Tableta sau PC? Ce ai alege?

Tableta sau PC? Ce ai alege?

Se pare ca mari producatori de PC au ales deja. Tabletele. Da, mari producatori cum ar fi Asus, Lenovo sau HP au observat ca le scad vanzarile de PC-uri, in timp ce marele popor chinez umple piata cu tablete no-name. Asa ca au luat masuri si au inceput sa fabrice s ei tablete low-cost care sa rivalizeze cu cele chinezesti, avand in plus garantia brandului marilor firme producatoare de PC-uri.

Iata mai jos ultima tableta produsa de cei de la Asus, pe numele ei MeMo Pad HD 7 cu un procesor din familia MediaTek Quadcore, 8 GB spatiu de memorie, 1 GB memorie RAM pe care ruleaza ultima Android 4.1.2, Jelly Bean. Interesant la aceasta tableta nu sunt specificatiile ci pretul, undeva la 129 de dolari!!!

Deci, voi ce ati alege, tinand cont de preturi si performante, PC sau tableta?

Sa auzim doar de bine!

2 Comentarii
 1. Răspunde
  Antonela 18 iunie 2013 at 22:29

  Când spui PC, te referi şi la laptop, că atunci îţi răspund: şi laptop, şi tabletă. 😀 Dacă ar fi să iau ceva în concediu, de exemplu, clar ar fi tableta.

  • Răspunde
   Ionel Zlate 19 iunie 2013 at 07:34

   Da, se pare ca asta trendul. Tocmai de aceea toti s-au apucat sa fabrice tablete. Sincer si eu as alege tot tableta, insa puterea obisnuinte (si ce de calcul) ma face de multe ori sa aleg laptopul. Dar … poate odata cu cresterea performantelor tabletelor imi schimb obiceiurile. Ms de vizita si te mai astept.

  Lasă un răspuns

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Arata ca apreciezi efortul nostru! Da LIKE paginii noastre de Facebook!