Un site interesant, 4inmasina.ro!

(Actualizat pe: 30 mai 2013)

Tot citind una alta pe net am gasit un site interesant macar ca si idee. E vorba de 4inmasina.ro. E un site unde te poti inscrie usor si unde gasesti oferte de calatorie cu alti useri ce isi pun masina la bataie contra, banuiesc eu, contravaloarea carburantului.

De exemplu, daca eu plec maine singir in masina la Bucuresti, pot oferi celelalte 3 sau 4 locuri (e optiunea mea) celor de doresc sa ajunga ca si mine in capitala sau undeva pe traseu. E interesant ca ai o gramada de optiuni, cum ar fi: daca accepti sau nu animale, daca accepti sau nu copii, cate bagaje poti transporta, etc.

Mi s-a parut interesant, pentru ca la pretul actual al combustibilui, banuiesc ca nu ar strica nimanui un banut in plus. E adevarat ca nu stii cu cine calatoresti, dar cu unele masuri de precautie, totul poate decurge ok.

 

Vom fi bucuroși să auzim opinia ta

Lasă un răspuns

Poti primi de la mine un singur email pe saptamana cu tot ceea ce e nou pe blog! Zic eu ca se merita efortul de a ne lasa adresa ta de email! Te poti dezabona oricand doresti!

Aceste informatii nu vor fi instrainate unei terte persoane!

Salut. Ma bucur ca ai ales blogul meu. Daca vrei sa primesti odata pe saptamana un email cu noutatile, lasa-mi adresa ta de email mai jos. Te poti dezabona oricand doresti!

Aceste informatii nu vor fi instrainate unei terte persoane!