Windows 7: Cum scapam de notificarile tip balon, din bara de stare!

0

Nu putini sunt cei care nu agreaza notificarile gen balon, in bara de stare, venite din partea sistemului de operare Windows, care te anunta ca nu stiu ce update e gata pentru a fi descarcat sau ca sistemul tau e supus unor riscuri de securitate desi tu ai instalat un antivirus pe calculator.

0

 Eu unul nu le suport si ma deranjeaza si banuiesc ca mai sunt si altii ca mine. Asa ca m-am gandit sa gasesc o solutie care sa ne scape de astfel de mesaje, in mare parte inutile. Solutia pe care am gasit este crearea unei chei de registru de aceea e bine ca primul pas pe care sa il faceti sa fie un backup pentru registri.

 Deschideti casuta de Search, cu ajutorul combinatiei de  „tasta Windows + R” si scrieti „regedit”.  Mergeti in meniul File unde alegeti optiunea Export si apoi alegeti locatia si numele backup-ului.

Această prezentare necesită JavaScript.

  Dupa ce ne-am asigurat ca avem o salvare a cheilor de registri va trebui sa urmam calea HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced, apoi mergeti in parte dreapta a ferestrei, dati clic dreapta si alegeti New – DWORD (32-bit) Value. In acest moment va apare o noua fereastra unde veti introduce EnableBalloonTips pentru Name si 0 (zero) petru valoare.

Această prezentare necesită JavaScript.

Dati un restart si din acest moment nu ar trebui sa mai vedeti avertizari din partea Windows-ului vostru.

Sa auzim doar de bine!

Vom fi bucuroși să auzim opinia ta

Lasă un răspuns