WINDOWS 8: Cum sa faci un print-screen simplu si usor!

(Actualizat pe: 29 iunie 2013)

Azi m-am hotarat sa va arat o smecherie sper eu utila, mai ales in cazul celor care au probleme cu calculatorul si vor la un moment dat sa faca un print-screen pe care sa il arat altcuiva. In mod normal atunci cand vrei sa faci un print-screen, trebuie sa apesi pe tasta PrtScn si apoi dechizi un programul Paint si alegi din meniul Edit optiunea Paste.

Asta era pana la Windows 8. Acum e mult mai simplu, pentru ca Microsoft s-a hotarat sa implementeze o cale mai usoara de a captura o imagine de pe desktop. Atunci cand doriti sa faceti un print-screen e de de ajuns sa apasati combinatia de taste formata din tasta Windows si tasta PrtScn.

index

Acum e de ajuns sa mergeti in folderul Pictures si acolo veti observa ca a aparut un folder Screennshots in interiorul caruia veti gasi imaginea dorita.

Screenshot (3)

Daca voi folositi un laptop e posibil ca tasta voastra PrtScn sa fie activa doar in combinatie cu tasta Fn si atunci pentru a face o captura de ecran trebuie sa apasati combinatia de taste formata din tasta Windows, tasta Fn si tasta PrtScn.

Sa auzim doar de bine!

3 Comentarii
 1. Răspunde
  ioana haitchi 3 iunie 2015 at 02:08

  Mi-ai fost de mare ajutor. Multumesc mult !

 2. Răspunde
  MihI Cimpoca 11 iunie 2015 at 12:04

  toate bune, mulţumesc.
  Cum scap de mystartsearch din opera?

  • Răspunde
   Ionel Zlate 18 iunie 2015 at 09:52

   Buna ziua. Am inceput sa scriu din nou. Un scurt timp ma ocup si de mystartsearch.

Lasă un răspuns

Poti primi de la mine un singur email pe saptamana cu tot ceea ce e nou pe blog! Zic eu ca se merita efortul de a ne lasa adresa ta de email! Te poti dezabona oricand doresti!

Aceste informatii nu vor fi instrainate unei terte persoane!

Salut. Ma bucur ca ai ales blogul meu. Daca vrei sa primesti odata pe saptamana un email cu noutatile, lasa-mi adresa ta de email mai jos. Te poti dezabona oricand doresti!

Aceste informatii nu vor fi instrainate unei terte persoane!