(Last Updated On: 24 octombrie 2012)

Cum ieri a fost lansat noul iPad mini de catre cei de la Apple, nu puteam sa nu comentez si eu evenimentul. Prima observatie ar fi ca prezentarea e, ca de obicei la inaltime. A doua ca parca sta mai bine in mana noul iPad mini. Asta si pentru ca gadgetul e are dimensiuni ceva mai usor de manevrat, 7,9 inchi pe diagonala si o grosime de 7,2 mm, dimensiuni ce il face mai usor cu aproximativ 50% fata de iPad. Parca iti mai da mana sa il cari dupa tine.

Din punct de vedere hardware din ce am observat nu vine cu ceva in plus fata de iPad, are procesor A5, cel care se gaseste pe iPad 2 si iPhone 4S, camera posterioara de 5 megapixeli si inca o camera frontala de 1,2 megapixeli. Cu o rezolutie de 1024 x 768 si o baterie ce iti ofera autonomie in jur de 10 ore, noul iPad mini va ajunge in Romania cu un pret, estimat de specialisti, undeva in jur de 400 de euro.
Astept cu interes primele review-uri facute de ai nostri, ca sa ne dam seama de ce poate cu adevarat scula. Pana una alta cred ca producatorii nostri pot sta linistiti, pentru ca nu cred ca iPad mini ataca segmentul de piata alor nostri. La pretul asta cred si eu ….

Sa auzim doar de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.