Black Friday 2016Black Friday 2016

Cand incepe Black Friday 2016

Bănuiesc că mulți dintre voi se intreabă ”când e Black Friday 2016?”, așa că am să încep prin a vă readuce aminte ca Black Friday se ține de obicei în ultima zi de vineri a lunii noiembrie. Așa că in mod normal dacă s-ar respecta obiceiul, evenimentul Black Friday 2016 ar trebui să se desfașoare pe 25 noiembrie anul acesta.

Totuși, așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani, mulți retaileri de la noi, aleg să sărbătorească Black Friday ba câte o lună de zile, ba câte o săptămână, ba la date diferite față de cea care ar trebui să se țină, conform tradițiilor.

Cum să iți faci cumpărături de Black Friday 2016

Binențeles, ca orice cumpărător organizat ce vă doriți sa fiți, aveți nevoie de o listă, ca atunci cand mergeți la cumpărături prin market. Apoi, e bine să nu credeți tot ce vi se spune și să nu cumpărați produse pe care nu le aveți pe listă. De asemenea, nu vă gandiți sa cumpărați produse pentru a le revinde, pentru că riscați sa inchideți niște bănuți pentru mult timp, fără să aveți siguranța ca veți recupera cel puțin suma investită.

Black Friday 2016

Urmarește produsele pe care ți le dorești măcar două săptămâni inainte, pentru a vedea evoluția preturilor și pentru a aprecia la adevărata valoare reducerile promovate de magazine. Nu cumpărați produse ce se află de demult pe piață pentru că oricum ele vor fi la reducere. Fiți inteligenți, gândiți în avans: nu peste mult timp urmează sărbătorile de iarnă, care sigur vor veni cu reduceri mari la toate produsele și e posibil ca unele din aceste reduceri să fie mai mari decât cele de Black Friday.

Unde să îți cauți reducerile de Black Friday 2016

În ultimul timp am ales sa ii urmăresc pe cei de la evoMAG, pentru că mizez pe dorința lor de a acapara un segment din ce în ce mai mare de piață. Cei de la evoMAG s-au hotărât ca Black Friday 2016 să aibă loc 3 zile și anume în perioada 18 – 20 noiembrie. De asemenea, ei promit ca anul acesta cor avea ”cel mai tare Black Friday EVER” și că vor livra cel puțin jumătate din comenzi in 48 de ore. Le urez succes.

Oferta de anul acesta va acoperi toata gama de produse: telefoane, laptopuri, produse smart, PC-uri, televizoare, frigidere, mașini de spălat, accesorii și consumabile pentru computer, articole pentru copii precum și materiale de bricolaj.

evomag.ro

La Flanco, Black Friday 2016 este în desfășurare!

Cei de la au ales sa sărbătorească Black Friday 2016 toată luna noiembrie, așa că au început deja campania de reduceri și am putea spune că au cam furat startul. Promit ei însă ca anul acesta vor fi un concurent serios al oricarui mare retailer pe care îl considera concurent. După prima săptămână de reduceri eu i-aș lua în serios.

Cam atat pentru azi despre Black Friday 2016, însă vă voi ține la curent cu toate zvonurile ce apar in legătură cu acest eveniment

Să auzim doar de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *