Ce faci cand Facebook-ul iti este blocat de mesajul „This Connection is Untrusted”Ce faci cand Facebook-ul iti este blocat de mesajul “This Connection is Untrusted”
(Last Updated On: 3 iulie 2013)

Am vazut ca multi reclama faptul ca uneori nu pot deschide Facebook-ul desi multe alte site-uri se deschid instantaneu. Unii dintre cei care au avut astfel de probleme au ajuns sa isi reinstaleze sistemele de operare. Rezolvarea e simpla si iti provoaca rasul daca nu ai fi destul de suparat din cauza ca site-ul tau preferat nu se incarca corespunzator.

Mesajul este cel din fereastra de mai jos si te duce la gandul unei erori de securitate. Se pare ca nu doar Facebook-ul este cel care genereaza probleme de felul asta, asa ca m-am gandit ca nu ar fi rau sa postez modul cum scapam de beleaua asta.

 

Problema vine in majoritatea cazurilor (deci nu intotdeauna) de la … SETAREA GRESITA A DATEI.  Credeti sau nu asta e problema. Acum banuiesc ca va pricepeti sa va schimbati data pe computer, iar de nu, m-am gandit sa va arat pasii pentru aceasta pe sistemul de operare Windows 7.

1. Dati click pe ceasul din dreapta din taskbar. Acolo va va aparea o fereastra in care dati clic pe „Change date and time settings …”.

 

Setarea datei in Windows 7

2. In fereastra nou deschisa dati un click pe butonul „Change date and time …”

Setarea datei in Windows 7
Setarea datei in Windows 7

3. Vi se va deschide si ultima fereastra unde va puteti seta data si ora.

Setarea datei in Windows 7
Setarea datei in Windows 7

 

Cam asta a fost tot, simplu si usor cat ai zice „Facebook”. Sa auzim doar de bine!

 

 

One thought on “Ce faci cand Facebook-ul iti este blocat de mesajul „This Connection is Untrusted””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.