cuptor cu microunde
(Last Updated On: 14 octombrie 2019)

Cum alegi cel mai bun cuptor cu microunde?

Daca ai ajuns aici inseamna ca te intrebi cum alegi un cuptor cu microunde. Sa stii ca nu e mare filozofie, insa trebuie sa tii cont de unele lucruri. Nu multe, dar indeajuns incat sa iti faca alegerea unui cuptor cu microunde una destul de dificila.

Cuptorul cu microunde este unul dintre cele mai folosite si mai utile electrocasnice in ziua de azi din cauza modului nostru de viata. Suntem mereu pe fuga, mereu grabiti si atunci cand avem nevoie sa mancam repede ceva, sa dezghetam o bucata de carne sau sa facem un gratar apelam la cuptorul cu microunde.

Acum vine adevarata problema: Care este cel mai bun cuptor cu microunde pentru tine? Ce functii ti-ar fi de folos si care mai mult te-ar incurca? Si  care ar fi caracteristicile pe care sa le urmaresti astfel incat tu sa alegi cel mai potrivit cuptor cu microunde pentru tine? Voi incerca sa te ajut sa raspunzi la aceste intrebari, astfel incat tu sa poti lua o decizie in cunostiinta de cauza. Pentru ca de fapt asta e important, tu sa decizi. Nu iti voi spune ce cuptor cu microunde e perfect pentru tine, ci iti voi arata cum sa iti alegi singur cuptorul cu microunde perfect.

Mai poti citi si Cum alegi cea mai bună imprimantă!

Cuptor cu microunde incorporabil sau nu?

Exista pe piata la ora actuala doua tiputi de cuptoare, din punct de vedere al amplasarii in desgnul mobilierului: cupatoare cu microunde incorporabile sau cuptoare cu microunde standard.

Cuptoare cu mirounde incorporabile

Aceste modele sunt cele ce se incastreaza in mobila de bucatarie, astfel incat nu ai la dispozitie decat usa cuptorului cu microunde. Daca te decizi asupra acestui unui cuptor cu microunde incorporabil va trebui sa o faci inca din faza proiectarii mobilei de bucatarie si sa stabilesti un loc cat mai usor accesibil pentru tine si la o inaltime confortabila. Binenteles, ca poti alege aceasta varianta si daca ai deja mobila de bucatarie montata insa va trebui, binenteles, sa faci niste modificari.

Avantajul acestor modele este ca ofera bucatariei un aspect de tot unitar, ca ocupa spatiu mai putin si ca nu te vei impiedica zilnic de el. :). Exista insa si dezavantaje, iar primul dintre ele e pretul unui astfel de cuptor cu microunde. Aceste modele, incorporabile sun ceva mai scumpe decat cele standard. Un alt dezavantaj apare atunci cand se defecteaza sau cand doresti sa il inlocuiesti. Va trebui sa ai grija de mobila. Mare grija :).

Cuptoare cu microunde standard.

Sunt modelele cel mai des intalnite in bucatarii. Sun practice si usor de manipulat, in plus fiind usor de inlocuit atunci cand din nefericire se strica. Trebuie totusi sa aveti grija cand le alegeti sa fie in ton cu designul bucatariei. Zic eu.

Pretul este unul din marile avantaje a acestor modele, pentru ca puteti gasi un cuptor cu microunde acceptabil si in jurul sumei de 200 de lei.

Pentru un ghid complet de cumparaturi in ceea ce priveste cuptoarele cu microunde va invit sa vizitati ACEST SITE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.