Cum descarc un filmuleț de pe Youtube? – iată răspunsul

(Actualizare: 21 decembrie 2016)

Cum descarc un filmuleț de pe Youtube? – o soluție la îndemâna tuturor

”Cum descarc un filmuleț de pe Youtube” sau ”cum downloadez un video de pe Youtube” sunt intrebări tot mai des puse pe diferite forumuri. Tot acolo am văzut și o grămadă de răspunsuri, unele dintre ele destul de pertinente, altele care implicau instalarea unui software, iar unele dintre ele erau de-a dreptul hilare.

Ei bine, am să îți arăt o metodă simplă și ușoară prin care nu doar poți descărca un filmuleț de pe Youtube, dar îl și poți tăia astfel încât să descarci doar secvența care te interesează. De la început trebuie să menționez că soluția pe care urmează sa v-o prezint nu este unica și nu știu dacă este cea mai bună,ânsă este cea pe care eu o agreez.

Deci, dacă te întrebi ”cum descarc un filmulet de pe Youtube” atunci răspunsul pe care îl cauți este www.clipconverter.cc. Este un site care îți permite să descarcaci filmulețe sau secvențe din filmulețele de pe Youtube și asta gratis, fără nicio bătaie de cap. Treaba este destul de simplă. Mai întai introdu link-ul filmulețului pe care doresti să il descarci in campul ”URL Media” în fereastra nou deschisă. Următorul pas este să alegi ce calitate dorești să aibă video-ul tău. După aceea va trebui sa alegi și un nume pentru el pe care îl vei introduce în câmpul ”Nume fișier”. Nu uita ca înainte de a apăsa butonul  ”Descarcă” să alegi tipul fișierului video, eu recomand MP4, însă poți opta pentru orice tip de fișier crezi că ți se potrivește.

citgrup.ro

Acum poți tăia și descărca secvențe din filmulețele de pe Youtube

În cazul în care dorești să descarci doar o secvență dintr-un filmuleț, atunci va trebui să debifezi căsutele ”Începutul video-ului” si ”Finalul video-ului”. După ce le-ai debifat va trebui să introduci limitele de timp pentru începutul și sfârsitul secvenței pe care vrei să o descarci. Aveți grijă, nu încercati să folosești tasta DELETE sau BACKSPACE pentru că acestea nu funcționeaza. Va trebuie să suprascrii valorile in căsutele din fereastră.

Cei care nu au priceput mai nimic din ce am scris pâna aici, pot urmări video-ul de mai jos.

Vei găsi pe site și un addon pentru browser-ul tău pe care îl poți instala destul de simplu, in doi pași. Găsești in pagina cu pricina explicații simple si de bun simț despre cum poți instala acest addon, care iți adauga la toate filmulețele de pe Youtube incă două butoane, ce îți permit să treci direct la descărcare fișierului dorit si iti oferă un raspuns la intrebarea ”cum descarc un filmuleț de pe Youtube”.

Dacă ai vreo nelămurire lasă-mi un comentariu și vedem ce putem face, iar dacă ti-a fost de folos un ”mulțumesc” și un share ar fi minunat.

Să auzim doar de bine!

Daca stai mai mult pe Facebook, atunci da un LIKE paginii blogului si vei afla imediat ce voi publica un articol!


Daca preferi sa afli vestile pe email, atunci adauga adresa ta de email mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.