Afla cum putem sa dezactivam Lock Screen!

De fiecare data cand computerul tau porneste, esti nevoit sa dai un click pentru a scapa de ecranul de blocare sau daca preferati in engleza, Lock Screen. Daca doriti sa scapati de acest ecran va inteleg pentru ca si pe mine ma enerveaza. Asa ca am studiat putin problema si am aflat cum putem sa dezactivam Lock Screen sau ecranul de blocare, mai pe romaneste.

  • Primul pas este sa accesati editorul de registri. Pentru aceasta apasati combinatia de taste CTRL + R si apoi tastati regedit.

 

  • Vi se va deschide o fereastra destul de complicata, insa nu trebuie sa va speriati, e destul sa navigati pana pe urmatoarea cale, deschizand pe rand folderele dupa cum urmeaza: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows.

Cum dezactivam Lock Screen

  • Odata ajunsi aici creati o cheie de registri cu numele Personalization, in cazul in care deja nu o aveti. Ca sa realizati acest lucru, dati un click dreapta in panoul din dreapta si mai apoi alegeti optiunea New – Key pe care trebuie sa aveti grija sa o redenumiti Personalization.

Citeste si >>> Cum rezolvi probleme din Start Meniu in windows 10

 

  • Operatiunea de dezactivare Lock Screen continua si pentru asta dati click dreapta pe ea si din meniul contextual ce va apare alegeti DWORD (32-bit) Value. Denumiti aceasta noua valoare NoLockScreen.

Cum dezactivam Lock Screen

  • Dupa ce ati realizat acest lucru, dati dublu click pe aceasta noua valoare creata si introduceti in casuta ce va apare, valoarea 1.

Odata cu deaztivarea Lock Screen Windows 10 se va incarca mai rapid!

Dupa restart, o sa ai bucuria si placerea sa constatati ca nu vei mai fi nevoit dai un click in plus atunci cand ti se deschide computerul, asta inseamna ca am reusit sa dezactivam Lock Screen. In caz ca doresti sa revii la setarile initiale, e de ajuns sa schimbi valoarea cuvantului NoLockScreen de la 1 la 0. Sper ca ti-a fost de folos si ai reusit ceea ce doreai!

Sa auzim doar de bine!

2 thoughts on “Cum dezactivam Lock Screen in Windows 10”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *