Cum dezactivezi parola in Windows 10 cand calculatorul intra in sleep mode

(Actualizare: 14 martie 2017)

Afla acum cum dezactivezi parola in windows 10 in sleep mode in cativa pasi simpli. Se intampla de multe ori sa te ridici de la masa de lucru si cand te intorci sa gasesti calculatorul in sleep mode si sa trebuiasca sa reintroduci din nou parola contului tau. Uneori acest lucru devine enervant, mai ales atunci cand folosesti doar tu computerul, in propria casa.

Cum dezactivezi parola in Wndows 10 in sleep mode

Inainte de a afla cum dezactivezi parola, trebuie sa stii ca modificarile pe care le vei face nu vor influenta solicitarea parolei atunci cand vei deschide computerul. Setarile de mai jos vor dezactiva parola in Windows 10 doar in sleep mode.

Trebuie sa va mai atrag atentia ca dezactivand aceasta optiune, oricine va putea accesa computerul vostru atunci cand il lasati nesupravegheat. Deci, daca luati in considerare sa faceti aceasta modificare trebuie sa aveti in vedere si acest dezavantaj, ce vizeaza securitatea datelor voastre de pe computer.

Haideti acum sa vedem cum puteti dezactiva solictarea parolei atunci cand lipsiti cateva minute de langa computerul vostru:

 1. Accesati optiunea Setari. Puteti face acesti lucru simplu, din meniul Start.cum dezactivezi parola in windows 10 in sleep mode 1
 2. In fereastra nou deschisa cautati optiunea Accounts asa cum vedeti in imaginea de mai jos.cum dezactivezi parola in windows 10 in sleep mode 1
 3. Urmatorul pas va fi accesarea optiunii Sign-in options.cum dezactivezi parola in windows 10 in sleep mode 2
 4. In urmatoarea fereastra sub optiunea Require sign-in, alegeti din lista derulanta optiunea Never.

cum dezactivezi parola in windows 10 in sleep mode 3

Cam asta e tot, eventual dati si un restart ca sa fiti sigur ca optiunea nou selectata functioneaza si puteti testa functionarea modificarilor pe care tocmai le-ati facut.

Sper ca explicatiile au fost usor de inteles si de folos si nu voi incheia pana nu va voi atrage inca odata atentia cu odata ce ai invatat cum sa dezactivezi parola in sleep mode, modificarile iti pot afecta securitatea datelor de pe calculator, asa ca le vei face pe propria raspundere.

Sa auzim doar de bine!

Daca stai mai mult pe Facebook, atunci da un LIKE paginii blogului si vei afla imediat ce voi publica un articol!


Daca preferi sa afli vestile pe email, atunci adauga adresa ta de email mai jos!

Comments

 1. By Ady

  Răspunde

 2. By Catalin

  Răspunde

  • By Ionel Zlate

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.