(Last Updated On: 4 noiembrie 2014)

In anumite cazuri ai nevoie sa blochezi accesul la computerul tau pentru o perioada scurta de timp, cam cat ti-ar lua sa iti aduci o cafea sau un sandwich atunci cand esti la birou. Si binenteles ca nu iti vine sa il inchizi pentru ca ai milioane de chestii deschise si nu vrei sa pierzi nimic. Majoritatea dintre voi, mai ales cei care lucreaza intr-o cladire cu birouri stiu ca pot bloca accesul la desktopul computerului apasand combinatia de taste Windows + L. Insa aceasta nu este cea mai sigura metoda, mai ales daca ai colegi cu ochi ageri ce iti pot descoperi la un moment dat parola.

Password Booster Screen Lock e un program gratuit care va va permite sa blocati si sa deblocati rapid calculatorul cu ajutorul unui … stick USB. Nu-i asa ca e cool? Atat timp cat stick-ul USB se afla in calculator totul e perfect, insa atunci cand veti deconecta stick-ul computerul se va bloca si nu va putea fi accesat decat daca veti introduce din nou stick-ul. In felul acesta sunteti sigur ca atat timp cat stick-ul e la voi nimeni nu va putea debloca calculatorul vostru.

Pentru aceasta descarcati Password Booster Screen Lock si instalati-l pe calculatorul vostru. Dupa ce l-ati instalat trebuie sa va inregistrati stick-ul USB, care poate fi orice fel de stick. Pentru aceasta  deschideti programul, iar in fereastra nou deschisa dati click pe butonul Setup si apoi introduceti stick-ul.

Din acest moment stick-ul USB ese inregistrat si odata deconectat de la calculator va inchide sesiune curenta.

Password Booster Screen Lock

Programul functioneaza pe sistemele de operare Microsoft Vista, Windows 7 si Windows 8 si se bazeaza pe seria unica a fiecarui stcik USB. Sper ca o sa va descurcati si astfel sa computerul vostru sa fie in siguranta atunci cand iesiti la o tigara sau o cafea cu colega cea noua. Plus ca e si cool!

 Sa auzim doar de bine!.

One thought on “Cum poti bloca sau debloca calculatorul cu ajutorul unui stick USB!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.