Cum sa faci un back-up driverelor din computerul tau!
(Last Updated On: 12 mai 2013)

Ma gandeam ca daca tot am scris pe aici despre back-up si importanta lui sa continui si sa va recomand un program util de back-up al driverelor computerului vostru. Despre ce este si ce face un driver am scris putin mai pe larg aici, asa ca nu o sa mai revin, prea curand asupra subiectului. Am sa spun doar ca ele va sunt utile si ar fi bine sa nu le pierdeti.

 

Cum sa faci un back-up driverelor din computerul tau!

Binenteles ca fiecare dintre voi a trecut peste o „reinstalare de Windows” si de multe ori cel/cea care va instalat sistemul de operare (asta in cazul in care nu ati facut-o personal) v-a cerut „cd-ul calculatorului”. Este vorba despre acel cd/dvd pe care il primiti in momentul in care cumparati un computer, fie el unitate desktop sau laptop. Problema e ca de multe ori cd/dvd-ul cu pricina ba e ratacit prin casa, ba e zgariat, ba uneori chiar a fost aruncat.

In cazul asta trebuie sa va luati driverele de pe internet si lucru asta poate creea probleme. Pentru a evita astfel de probleme eu va recomand sa va faceti din timp (cat inca computerul functioneaza 🙂 ) un back-up al tuturor driverelor pe care le aveti in computerul vostru. Pentru asta va recomand si un programel mic dar folositor, pe numele lui Double Driver. Il puteti descarca usor de aici iar avantajele acestui produs sunt faptul ca este gratuit si ca e portabil. Adica il puteti pune pe un stick USB si sa il executati de acolo, pentru ca nu necesita instalare.

 

Double Driver
Double Driver

Programul se utilizeaza usor si intuitiv, el scaneaza computerul vostru si apoi afiseaza o lista cu toate driverele gasite, pentru ca mai apoi sa va ofere optiunea sa le salvati unde doriti voi, astfel incat mai tarziu sa le puteti restaura in caz de nevoie. Eu il folosesc de ceva timp si niciodata nu a dat chix asa ca va recomand sa il descarcati si sa va faceti un back-up pentru zile negre.

Sa auzim doar de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.