Cum sa realizezi imagini de tip ISO!
(Last Updated On: 7 mai 2013)

Astazi am sa incerc sa explic cum puteti realiza o imagine ISO. Imaginile de tip ISO sunt foarte utile atunci cand unitatea optica nu functioneaza sau cand nu ai destule unitati optice. Pentru a folosi  imaginile de tip ISO aveti nevoie de un emulator de unitati optice, iar eu va recomand Daemon Tools. Gasiti aici pagina de unde puteti descarca programul iar daca doriti sa il folositi gratuit puteti lua variante Lite.

Programul e ok si e util atunci cand doriti sa va faceti o imagine de tip ISO dupa un CD-DVD sau chiar atunci cand veti sa copiati o alta imagine. Are de asemenea si optiunea de a imprima o anumita imagina virtuala pe un CD-DVD ceea ce mi se pare un lucru foarte util.

 

Daemon Tools

Ce facem insa atunci cand doresti sa realizezi o imagine virtuala de tip ISO care sa cuprinda anumite fisiere. Pai exista mai multe optiuni pentru aceasta eu am sa va prezint azi programul CDBurner XP. Fac asta din doua motive. Primul este acela ca e gratuit, iar al doilea motiv este ca programul are suport in limba romana.

De lucrat cu el se lucreaza simplu. Am pus mai jos un video in care se vede cat de usor este sa realizezi o astfel de imagine virtuala. Sper sa va fie de folos.

One thought on “Cum sa realizezi imagini de tip ISO!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.