Cum scapi de 22find.com!
(Last Updated On: 29 martie 2013)

Acum cateva zile m-a sunat cineva si mi-a zis ca nu isi poate seta pagina de pornire la niciun browser dupa ce a instalat nu stiu ce codec. I-am explicat pe scurt cum si ce fel trebuie sa procedeze si mi-a zis ca orice setari ar face in browser pagina de pornire ramane aceeasi si anume „www.22find.com”.

22find.com

 

Putin iritat si in criza de timp i-am propus sa ma lase sa accesez computerul prin intermediul Teamviewer-ului, crezand ca o sa scap mai usor si mai repede asa. A fost cea mai proasta ideea pe care am avut-o. Timp de jumatate de ora m-am chinuit in zadar incercand in nenumarate feluri sa setez pagina de pornire a browserelor. Am scanat de virusi, de malware, de spyware, etc. Nimic. Deja nu mai era vorba de o simpla setare, nuuuu…… , era o chestie intre mine si „EL”. :)).

Pana la urma am descoperit beleaua. Si respecta zicala: „Cand ceva se poate rezolva simplu, e bine sa nu cauti solutii complicate”. Problema consta in faptul ca dupa ce setezi propria pagina de pornire a browserului, trebuie sa mergi la shortcut si sa stergi tot ce urmeaza dupa calea ce indica catre ce pointeaza shortcut-ul.

Ironia este insa ca instructiunile se gasesc clar si citet chiar pe site-ul celor de la 22find.com. Intamplarea mi-a aratat ca atunci cand crezi ca ceva e simplu si la indemana si tratezi rezolvarea problemei superficial, poti primi un sut in ….. undeva. Sper ca intamplarea sa foloseasca cuiva mai intelept decat mine.

Sa auzim doar de bine!

4 thoughts on “Cum scapi de 22find.com!”
  1. Frate deci eu nu pot citi nimic aici decat cateva randuri de la inceput…cum e facut blogul asta ??? De ce nu pot citi niciun articol de aici ???? Daca faceti ceva macar faceti pt toti oamenii normali si mai nepriceputi in ale calculatorului…ca altfel nu faceti nimic

    1. Ok. Am priceput. Cred ca foloseai Internet Explorer si am observat ca intr-adevar in acest browser nu apare textul articolului. Am remediat problema si sper sa mai revii. Sa auzim doar de bine!

  2. buna! in google chrome, la shortcut nu am comanda respectiva, la sfirsit…
    e ceva de genu „C:\Users\Corneliu\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe”
    deci 22 fiind nu il gasesc 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.