Ca de obicei vinerea recomandam articole, asa ca sa trecem la treaba!

  1. Am sa incep binenteles cu 365 Online, blog pe care vi-l recomad sa il urmariti pentru ca acolo imi vars of-ul zilnic.

  2. Vi-l recomand din nou pe Sebastian Bargau cu articolul „De ce iti este frica de politie daca esti corect„, un post comentat si care a starnit tot felul de reactii. Nu aveti decat sa reactionati si voi la el pa blog.

  3. A doua oara in top intra si Chinezu cu al sau „Inteleg ca nu esti de acord cu mine, dar de ce simti nevoia sa ma jignesti?„. Cititi-l si reglati-va feng-shui-ul pe relax. Sper ca nu te superi maestre ca ti-am folosit sintagma preferata. :).

  4. Victoras nu putea lipsi din recomandarile de vineri. Da e vorba de Ciutacu care scrie de cele „Zece suturi in curul Nadiei Comaneci„. Imi place ca a folosit cuvantul „cur”, si asta in titlu si imi mai place pentru ca mi-a inspirat si mie un post pe celalalt blog al meu. Mersi Victore.

  5. La sfarsit am ales sa va recomand un blog si nu un articol de pe blog, pentru ca am simtit ca as jigni munca omului care se ocupa de acel blog. E vorba de Dan Tanasa care lupta cu nedreptatile prin locurile unde cetatenii de atnie magiara tind sa faca legea la noi in tara.

Sa auzim doar de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *