Asa cum deja v-ati obisnuit inaintea fiecarui week-end voi recomanda cateva articole de pe blogurile pe care le frecventez, articole care cred eu ca merita citite. De asemenea, din cand in cand voi recomanda si site-uri care mie mi-au placut si care mi-au inspirat incredere si profesionalism.

  1. Voi incepe saptamana asta recomandarile cu un site care mi-a placut tare mult si care face niste chestii foarte interesante. E vorba de Embo Lux, care se ocupa cu print-ul in relief la un nivel profesional. Vizitati, priviti si daca aveti nevoie va recomand sa apelati la serviciile celor de acolo.
  2. Al doilea articol a aparut deja de o saptamana , insa vi-l recomand sa il cititi oricand, pentru ca e de mare actualitate. Sebastian Bargau face un „Ghid practic: sfaturi pentru proaspetii parinti imbecili”. Cititi si luati aminte.
  3. Daca vreti sa invatati sa scrieti si sa vorbiti corect (eu inca ma mai perfectionez) intrati pe Sporovaieli, unde articolul „Fi-ti-ar sa-ti fie!” mi s-a parut interesant si de bagat la cap. Fi-mi-ar gramatica de cap!
  4. Nu puteam sa il uit aici pe Victor Ciutacu, al carui blog il vizitez zilnic. Chiar de mai multe ori. In „Intreprinderi de succes. Azi sifonarile” a reusit ca in cateva cuvinte sa exprime o idee atat de clara, incat trebuie felicitat pentru cat de concis poate fi. Macar pentru atat.
  5. In lumina celor ce se intampla zilele astea cu viitoarea constitutie si cu concetatenii nostri de etnie maghiara nu pot sa nu il recomand si pe Dan Tanasa cu un alt articol in care descoperim „faimosii patriei”. Intrati aici si descoperti singuri despre ce vorba.

Sa auzim doar de bine!

2 thoughts on “Daca e vineri facem recomandari!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *