Daca e vineri facem recomandari!

(Last Updated On: 5 iulie 2013)

Cum azi e din nou vineri, asa cum v-am obisnuit voi face cateva recomandari:

1. Primul articol pe care azi il voi recomanda este unul pe care l-am citit acum cateva minute pe blogul lui Sebastian Bargau si anume „Trecerea de pietoni nu-i tarlaua lu’ tac-tu!”. Sunt de acord cu tot ce scrie acolo 1000%. Zile Sebastiane ca le zici bine!

2. De pe Sporovaieli va recomand „Drept pentru care„, un articol unde mi-am pus tarana in cap. De fapt, doi bobi de tarana, dar gestul conteaza :).

3. Un blog de care nu am prea amintit pana acum, dar pe care il urmaresc zilnic este blogul lui Vlad Petreanu, Amar de Zi de unde va recomand „Decat niste repetenti„. Cititi-l pentru ca e ancorat in realitate.

4. De Chinezu v-am mai povestit, e mai cu 2.0, chesti din astea, dar mi-a placut ideea articolului „Vreau exemple în care v-aţi simţit discriminaţi la un interviu de angajare

5. Desi nu l-am prea mai citat pe aici asta nu inseamna ca l-am uitat pe Dan Tanasa si va recomand „UDMR-iștii Tamas Sandor și Antal Arpad vor fi acționați ÎN JUDECATĂ de prefect în chestiunea steagului secuiesc. DOCUMENT„. Cum de asemenea va recomand si celelalte articole de pe blog care sunt toate foarte bine documentate.

Sa auzim doar de bine!

4 thoughts on “Daca e vineri facem recomandari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.