Asa cum am promis ma alatur si eu initiativei lui Blogatu si in fiecare vineri voi recomanda cateva articole de pe blogurile pe care le urmaresc.

1. Primul e un articol foarte util celor ce au un blog si de care eu m-am folosit saptamana asta Protejarea posturilor de pe blog, impotriva copierii ? de pe Blogul lui Dan. Multumesc Dane, util si usor.

2. Al doilea articol e de pe blogul lui Sebastian Bargau si se numeste „Doar o salata vreau, restul mananc de la el …”. Foarte bine scris, cu umor si ancorat in realitate. Cea a pitipoancelor.

3. Urmatorul articol e mai din zona mea si e cel de pe Fzones care incearca inca odata sa explice de ce ar trebui sa ai un magazin online. Avantajele unui magazin online incearca sa va convinga in cateva cuvinte sa intrati in afaceri fara de chirii. 🙂

4. Ultimul e ca sa va destindeti si e de pe un blog in care gasiti chestii serioase tratate cu mult umor si aici ma refer la blogul lui Gaben iar articolul cu pricina e haios si banuiesc ca si real Papusa urata … si gonflabila.

Sa auzim doar de bine!

2 thoughts on “Daca e vineri facem recomandari!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *