Domeniile .RO, afacere sau bisnitareala?

(Actualizare: 9 mai 2013)

Mai deunazi am incercat sa achizitionez un domeniu .RO si m-am pus pe treaba. Da-i frate cu search-ul ca sa vad ce domeniu ar fi liber si s-ar potrivi cu nevoile mele. Dupa vreo juma’ de ora si vreo doua cutii de bere nu rezolvasem nimic. A, ba da ma enervasem maxim. Si zic eu „ia sa vad eu cam ce au facut ai de au cumparat domeniile cu pricina”. Si, ce sa vezi surpriza, domeniile erau nefolosite de catre proprietari.

Domenii .ro

Domenii .ro

Dupa indelungi cautari gasii unele domenii la vanzare pe un site ce se ocupa cu asa ceva.  Si sa vezi ce de banii cereau proprietarii pe ele. Mii de euroi. Pai bine ma nenica cum vine asta? Si cu asta facem bisnita? Ca altfel nu stiu cum sa o numesc. Baietii le-au cumparat cu 40-50 de euro si acum le dau cu mii cu euro. Daca eu cumpar o masina de la un tip si apoi o vand dupa ce o mai si spal, aranjez, polisez ma face lumea bisnitar si se uita la mine ca si la un talhar. Insa astia sunt oameni de afaceri

Pai oare nu ar fi bine ca o oarece autoritate de la noi din tara sa faca ceva in privinta astora ce cumpara nume de domenii doar ca sa le comercializeze mai departe?  Zic si nu dau cu paru’!

Sa auzim doar de bine!

Daca stai mai mult pe Facebook, atunci da un LIKE paginii blogului si vei afla imediat ce voi publica un articol!


Daca preferi sa afli vestile pe email, atunci adauga adresa ta de email mai jos!

Comments

 1. By Yamasha

  Răspunde

  • By admin

   Răspunde

 2. By trofo

  Răspunde

  • By admin

   Răspunde

   • By Tomis the Cat

    Răspunde

    • By admin

     Răspunde

     • By Tomis the Cat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.