Dovezi ca la Eurovision am fost pacaliti!

(Last Updated On: 30 mai 2013)

Ca Eurovisionul este un cacat de concurs unde se voteaza geopolitic s-a scris prin toate ziarele, insa de data asta se pare ca au aparut si dovezi cum ca in unele tari nu prea s-a tinut cont de votul telespectorilor.

Se pare ca italieni i-au acordat lui Cezar Ouatu cele mai multe voturi, aproape duble decat cel de pe locul doi. Cu toate astea juriul din Italia au acordat 12 puncte Danemarcei. Gasiti aici un articolul din care m-am inspirat . Prin extrapolare, am putea crede ca si in Spania s-a intamplat la fel. Se pare ca totul a iesit la iveala datorita presedintelui din Azerbaidjan care ar fi cerut numararea din nou a voturilor, pentru ca potrivit nu stiu caror date Rusia ar fi trebuit sa primeasca din partea azerilor 10 puncte, insa nu a primit nimic.

Acum, sa fim cinstiti si sa spunem ca rezultatul e influentat de diaspora romana care se afla in procent ridicat in aceste doua tari. Cu toate astea, pentru ce atunci mai pui lumea sa voteze ( si ii mai si taxezi la greu), faceti frate un juriu ca la orice concurs normal, votati voi acolo si gata.

Parerea mea ca acest concurs este cam depasit, este un fel de „Floarea din gradina” a vestitei Marioara Murarescu. Si cred ca e cazul ca si concursul sa aiba aceeasi soarta ca si emisiunea TV.

Sa auzim doar de bine!

2 thoughts on “Dovezi ca la Eurovision am fost pacaliti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.