envelope

Dependența de smartphone-uri: Google ne dă o mână de ajutor

Există mulți utilizatori dependenți de telefoanele lor și acest instrument, care se presupune că ne va ajuta în viața noastră de zi cu zi,  ne ocupă uneori câteva ore din timpul nostru în fiecare zi. Conștient de dependența cauzată de aceste dispozitive, Google încearcă de câteva luni, să ofere utilizatorilor săi aplicații pentru combaterea acestei probleme, iar cele mai noi inovații oferite sunt de-a dreptul interesante!

Smartphone, o dependență greu de combătut

A fi dependent de smartphone nu este o o prblemă rară, deoarece majoritatea proprietarilor de telefoane inteligente petrec mai mult timp decât este necesar pe dispozitivul lor, uneori chiar fără să realizeze numărul de ore acumulate.

Aproape 50% dintre utilizatori își deblochează smartphone-ul pentru a trece timpul, adică fără niciun obiectiv precis. Și pentru mulți, smartphone-ul este primul lucru pe care îl verifică dimineaţa la trezire și seara înainte de somn, în pat.

Acest instrument, care este în continuă evoluție (vezi doar capabilitățile celui mai recent ), face parte din viața noastră, dar producătorii încearcă să implementeze soluții pentru a depăși dependența pentru astfel de gadgeturi.

Primii paşi au fost cu adaugarea cu funcțiilor de verificare a timpului petrecut cu anumite aplicatii. Ele  aveau scopul de a crea un mic șoc („Ce ?! Am petrecut 4 ore pe Instagram astăzi !?”). Astăzi Google decide să meargă mai departe şi vine cu noi metode.

ENVELOPE: testează-ți limitele

Prima soluție pentru a rezista unei utilizări abuzive a smartphone-ului ar putea fi utilizarea Envelope , shell-ul Google care transformă dispozitivul dvs. inteligent într-un … simplu telefon de modă veche!

Nu o să mai aveţi parte de ecranul tactil (funcționează, dar veți putea doar să formați un număr pentru a suna / răspunde) și, prin urmare, nu veşi mai avea bucuria derulării continuă pe Facebook sau Instagram, schimburi interminabile de mesaj pe Whatsapp și reveniți la esența unui telefon: cea a apelului.

Envelope este un plic alb, în ​​care îți vei strecura smartphone-ul și care se prezintă ca o provocare: cât timp vei rezista înainte de a rupe acest plic protector care îți transformă smartphone-ul într-un simplu telefon ? Când îl deschizi, vei vedea rezultatul tău și scopul este să te facă să reduci drastic timpul petrecut în fața ecranului telefonului. Un concept inovator zic eu.

Aveţi aici clipul de promovare a noului concept de combaterea dependenţei de smartphone: ENVELOPE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *