Facebook l-a blocat pe Trump! La noi e brambureala!

(Actualizare: 6 august 2020)

Facebook aplica in sfârşit regulile şi pentru Trump

Donald Trump a pus de ceva timp la încercare răbdarea celor de la Facebook. Se pare că intr-un final compania a luat măsuri. Rețeaua socială a eliminat o postare din contul lui Donald Trump miercuri, 05 august 2020, după ce președintele a împărtășit un clip dintr-un interviu Fox News în care a afirmat în mod fals că copiii sunt „aproape imuni” la COVID-19. Astfel Facebook a considerat că Trump a promovat informaţii ce dezinformeaza cu privire la coronavirus

Ar trebui sa mai citeşti: Ce este autentificarea cu doi factori și de ce ai nevoie de ea?

„Acest videoclip include afirmații false conform cărora un grup de oameni este imun de la COVID-19, ceea ce reprezintă o încălcare a politicilor noastre în ceea ce privește dezinformarea COVID dăunătoare”, a declarat un purtător de cuvânt al Facebook într-o declarație pentru NBC News .

Acesta este prima dată când Facebook a eliminat una dintre postările lui Trump deşi nu e prima oară cand acesta incalcă regulile companiei.

In oglindă, la noi in ţară oricine are acces la un cont pe reţeua de socializare işi poate da cu părerea in mod liber despre actuala pandemie. S-a ajuns până acolo incât exista postări cu reţete împotriva coronavius. Retelele sociale sunt un lucru benefic in general, dar sunt momente cand provoacă mult rău prin imprăştierea de ştiri false. De aceea e bine să striaţi ştirile şi să vă informati doar din surse cât mai sigure.

PS. Pănâ şi Twitter s-a săturat de Trump şi  a luat măsuri și pentru că a încălcat regulile companiei împotriva dezinformării COVID-19. Un purtător de cuvânt a declarat că Twitter „a fost nevoită să elimine” continut din contul @TeamTrump.

Sa auzim doar de bine!

Daca stai mai mult pe Facebook, atunci da un LIKE paginii blogului si vei afla imediat ce voi publica un articol!


Daca preferi sa afli vestile pe email, atunci adauga adresa ta de email mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.