Credeam ca odata cu aparitia lui Firefox 4.0, cei de la Mozzila o vor lasa mai usor. Se pare insa ca m-am inselat amarnic. Dupa cum se poate observa cu ochiul liber pe site-ul producatorului, versiunea nu este recuniscuta oficial, desi au scos un beta pe care vi-l si pun la dispozitie si pe care il puteti descarca de aici.

Daca in urma cu ceva timp v-am prezentat in amanunt cateva noutati ale lui Firefox 4.0, de data aceasta nu am reusit sa descoper aduce nou versiunea 5 beta. Trebuie insa sa avem rabdare, aceasta este o faza de test di banuiesc ca inca nu au pus toate amanuntele la punct si de aceea nici proucatorii nu se inghesuie sa se laude prea mult.

Singur lucru pe care l-am aflat cu siguranta este ca varianta oficiala si stabila va fi lansata la sfarsitul lunii iunie. Asa ca pana atunci nu avem decat sa asteptam si sa ne miram de faptul ca nici nu ne-am obisnuit prea bine cu versiunea 4.0 caci va trebui sa ne despartim de ea. Ramane de vazut si daca va fi un lucru benefic.

Sa auzim doar de bine!

One thought on “Firefox 5 … mai repede decat am crezut”
  1. Facilităţile oferite de acest nou browser sunt:
    – integrare cu serviciile Google Search
    – add-blocker pentru blocarea a ferestrelor popup
    – funcÅ£ia Find As You Type, utilă în timpul tastării unui text
    – tehnologia sandboxing, pentru executarea într-un mediu securizat a componentelor potenÅ£ial periculoase din paginile web.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *