Soft GPS gratuit pentru telefoane cu suport JAVA

(Actualizare: 21 octombrie 2012)

WE-TRAVELAcum ceva timp mi-am schimbat telefonul si am intrat in posesia unui SAMSUNG WAVE, un telefon complet cu un nou sistem de operare, BADA. Problema a fost ca softul GPS pentru telefon era valabil doar 30 zile si cum Samsung nu a pus  inca la dispozitie softuri in aceasta categorie, fie ele gratuite sau cu plata, a trebuit sa gasesc o solutie.

Sistemul de operare fiind unul nou, nu puteAm implementa un soft de pe o alta plaftforma si tot rascolind internetul am gasit solutia. Care e valabila pentru toate telefonele cu suport JAVA. E vorba de instalarea unui programel, WE-TRAVEL pe numele lui, care nu va incarca factura de internet a telefonului.

Programul il puteti descarca de pe pagina www.we-travel.biz si tot acolo gasiti si harti pentru majoritatea tarilor din Europa. De instalat, se instaleaza foarte usor: dupa ce ati copiat programelul pe telefon, executati fisierul .jad sau .jar, in functie de telefonul. La deschidere va trebui sa dati de vreo 3(trei) OK si cam gata. Un tutorial complet veti gasi aici si zic eu sa va folositi de el, nedorind sa-mi asum vreun merit in ceea ce priveste acest soft, decat acela de al fi descoperit.

Sa auzim doar de bine!

Daca stai mai mult pe Facebook, atunci da un LIKE paginii blogului si vei afla imediat ce voi publica un articol!


Daca preferi sa afli vestile pe email, atunci adauga adresa ta de email mai jos!

Comments

 1. By faze tari

  Răspunde

  • By admin

   Răspunde

 2. By Gh0s7

  Răspunde

  • By admin

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.