(Last Updated On: 21 iunie 2013)

Pentru cei care doresc sa faca karaoke, dar nu au la dispozitie cuvintentele pieselor preferate iata ca s-a gandit cineva sa le ofere un mic ajutor. Astfel cu un mic plugin adaugat la browserul vostru puteti sa vedeti acum pe Youtube si versurile cantecului preferat. Pluginul e inca in faza beta, adica de test, dar am vazut ca functioneaza pentru marea parte a pieselor din afara. Am vazut ca are si ceva piese de-a lui Inna, insa nu am stat sa rascolesc prea mult internetul. Va las pe voi.

Iata cum puteti vedea versurile clipurilor de pe Youtube!

Ideea mi se pare foarte interesanta si se inscrie in politica de dezvoltare a celor de la Youtube care sufla in ceafa Facebook-ului, avand undeva la un miliard de utilizatori in prezent. Nu cred insa ca vor reusi sa ajuga la nivelul celor de la Facebook, din cauza interectiunii limitate dintre utilizatori si limbajului proferat pe majoritatea paginilor Youtube.

Cat despre plugin il puteti descarca de aici si este disponibil pentru Chrome, Firefox, Opera, Safari si Internet Explorer, ceea ce mi se pare indeajuns. Nu ramane decat sa il instalati si sa incepeti sa cantati prin casa. Mare atentie la vecini totusi!

Sa auzim doar de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.