Cei care au iPhone 4 sau orice alta generatie si mai raman din cand in cand fara semnal ar trebuie sa stie ca e vina …. lor. Stiu ca o sa ziceti ca am luat-o razna, dar va asigur ca nu e asa. Am sa va explic cum si ce fel vine chestiunea.

S-a descoperit ca antena acestui telefon este plasata in marginea telefonului. Problema este insa ca aceasta margine metalica este formata din doua parti care se intalnesc in coltul de stanga jos. Cand cel care vorbeste la telefon tine mana in zona cu pricina semnalul este mai slab sau nu mai e deloc.

Cand i-a fost semnalata problema boss-ului de la Apple ce credeti ca a raspuns? „Nu il mai tineti asa!”. Adica tot noi astia de cumparam iPhone-ul la niste preturi prohibitive suntem de vina. Eu inteleg ca iti este greu sa recunosti ca de fapt ai dat gres in ceea ce priveste „the brilliant design”, dar sa mai si iei peste picior pe cei care iti baga bani in buzunar, mi se pare cam mult chiar si pentru Apple.

Ramane sa vedem ce se va intampla cu genetatia urmatoare de iPhone si sa speram ca nu va trebui sa tinem telefonul cu doua degete si la distanta de 10 de cm de ureche 🙂 .

Sa auzim doar de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *