Reduceri la EmagReduceri la Emag

Asa cum banuiesc cu totii stiti saptamana trecuta a avut loc nebunia de Black Friday. De ce zic nebunie? Pentru ca spre marea mea mirare la un ochi aruncat prin magazine participante la promotie ramaneai siderat si nu iti venea sa crezi ca atatia romani sunt dispusi sa cheltuie bani cu ocazia acestei vineri a reducerilor.

Cel mai bine s-au vandut se pare produsele IT gen laptopuri, calculatoare sau accesorii pentru acestea. De asemenea bine au mers si televizoarele fie ele Smart sau nu. In sfarsit sau vandut de toate pentru toti. De poveste ramane gafa celor de la Emag care cica ar fi vandut timp de 2 ore produse la 1 pana la 8 RON, produse pe care se pare ca le vor si livra catre fericitii cumparatori.

Si daca tot vorbiram de Emag, poate va intereseaza sa stiti ca luni acestia ofera reduceri in valoare de 10 miliane de lei. Noi. Asa ca daca cumva ati ratat produsul preferati, aruncati luni un ochi pe site-ul celor de la Emag ca poate cine stie. Trebuie insa sa stiti ca reducerea consta intr-un card pe care il puteti folosi tot ei.

Reduceri la Emag

Si daca tot ajungeti pe site-ul celor de la Emag, eu va recomand sa luati in seama reducerea importanta pe care o gasiti la laptopul Toshiba M50D-A-10Z. Cu un procesor quad core, un HDD de 750 GB si o greutate de numai 2,2 kg laptopul cu pricina poate fi o varianta demna de luat in seama. In plus nici reducerea nu e de ici colo. Va urez spor la cumparaturi si sarbatori cu bine!

Sa auzim doar de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *