Dupa ce in cel mai mare derby din Italia,  AC Milan – Internazionale Milano, a luat rosu si a fost declarat trompeta etapei, adicatelea cum s-ar zice cel mai slab dintre cei slabi in etapa respectiva, aseara „marele” nostru capitan a fost cel care a dat cu Inter de pamant usurandu-le celor de la Schalke misiunea de a se califica in semifinala Champions League.

Pai la cum se misca Chivu aseara, eu am avut impresia ca era la „Romanii au talent”, iar talentul lui era sa joace mim. Si mama mea daca afla ca se da ulei la jumatate de pret alerga mai repede decat Chivu. Acum chiar ma bucur ca nu a jucat cu Luxemburg, ca cine stie poate ne mai dadeau bucatarii vreo 2 goluri. Si apropo …. De cand nu a mai jucat Chivu pe la nationala? Ultima oara a facut-o parca cu Macedonia cand ne-am luat-o cu 0-1, meci dupa care el a parasit cantonamentul pentru ca era foarte obosit. Dupa aceea au urmat o serie de motive: ba ca e accidentat, ba ca sa-l lasam pe Chivu sa se odihneasca, etc… Pai nu ar fi bine sa il lasam sa se odihneasca de tot.

Am citit si declaratia antrenorului de la Schalke unde spune clar ca stia ca Interul are probleme pe axul central al apararii si de aceea s-au hotarat sa forteze mai mult pe acolo. Asta in traducere libera suna cam asa: „Stiam ca acolo joaca cei mai slabi fundasi ai Interului”. Parerea mea e ca nici nu s-au fortat prea mult, Edu si Raul au avut de mancat nu o paine, ci un cozonac in mijlocul apararii interiste.

La cum a jucat Chivu aseara speram sa se tina de cuvant si sa se retraga de la nationala asa cum ne-a amenintat si sa se apuce de cantat la … trompeta.

Sa auzim doar de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *