Ministru, sotia si ONG-ul….

(Last Updated On: 20 aprilie 2011)

De vrea doua zile oriunde m-as uita la TV, aud aceeasi stire si anume ca nu stiu ce ministru nu mai e compatibil cu postul pe care il conduce, pentru ca sotia sa este consilier intr-un ONG, ce ar fi accesat fonduri prin ministerul condus de onor ministru. Observati ca nu folosesc nume, pentru ca nu speta in cauza ma intereseaza ci doar principiu.

Prima oara cand am auzit stirea, la un post TV, m-au luat asa niste furnicaturi si am zis vreo doua vorbe de neamurile lu’ domn ministru. M-am gandit ca nu mai au astia de la putere masura, acum o fac pe fata si in familie, incest curat. Mai tarziu aud stirea la un alt post, insa imbracata altfel, fapt ce m-a facut sa cred ca m-am grabit atunci cand l-am blagoslovit pe oficialul guvernamental.

Ce fac eu atunci? Ce face orice roman in ziua de azi cand are o nelamurire, da-i cu „gugle” dupa ei. In plus, sotia manuia cu dexteritatea aspiratorul si prevedeam ca o sa-mi vina si mie randul asa ca m-am dat „ocupat”. Dupa ce m-am informat din mai multe surse am tras urmatoarele concluzii:

1. Consoarta omului era consilier la acel ONG, inca dinainte ca tipu’ sa fie uns ministru.

2. Ministru a recunoscut in secunda 3 faptele si a iesit chiar in fata presei precizand ca se gandeste la demisie.

3. Mai toata floarea cea vestita a politicienilor il considera un om corect si cu carcater. Nu ii pune aici la socoteala pe cei ce latra de dimineata pana seara impotriva celor de la putere, indiferent ce ar face acestia.

4. Nu am auzit pe nimeni sa zica ca nu ar fi compatibil cu postul pe care il detine, pentru ca nu ar fi un bun „meserias”. Basca ca nu prea am auzit nimic de el, in general.

5. A doua zi, madam, cum ar veni sotia lui domn ministru, si-a prezentat demisia din functia de consilier al ONG astfel incat husband-ul dumneaiei sa fie perfect compatibil cu postul ocupat. Cum ar veni, nici usturoi nu a mancat nici gura nu-i miroase.

Eventualele comentarii sau idei despre cum am putea sa scapam de alde astia de parca sunt luati din piesele lui Caragiale, le astept cu placere.

Sa auzim doar de bine!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.