Taxa auto 2013Taxa auto 2013

De vreo 3 zile incoace nu auzi pe la TV decat de noua taxa auto sau noul timbru de mediu cum i se spune mai nou. Am tot citit si ascultat in stanga si dreapta si nu imi vine sa cred. Mult trambita promisiune precum „Poluatorul plateste” s-a pierdut in neant, odata cu instalarea noului guvern.

Taxa auto 2013

Pai cum altfel sa imi explic faptul ca au scazut taxa la masinile non-euro, EURO 1 si EURO 2, crescand in schimbul birul la cele EURO 3, EURO 4. Sa vedeti de acum tigai din 91-92 pe strada conduse de cate un tip tatuat cu o ancora pe brat si cu tigara in gura ascultand la maxim ultimul hit al lui Guta. Nu ca as avea ceva cu Guta, el nu are nicio vina.

Care „Poluatorul plateste”, nu mai merge asa, lasa frate sa aiba tot romanul masina. Pai daca toti liceeni trebuie sa aiba o diploma de bac, apoi una de facultate si la sfarsit un doctorat, ca tot se poarta, de ce nu ar avea toata lumea si masina??? Hai sa fim comunisti pana la capat. Pardon, egali.

In alta ordine de idei, cred ca doamna Angela Merker e in al noulea cer, tocmai tipul care o jignea in ultimul hal, i-a luat o grija de pe cap: rablele cetatenilor nemti tocmai au devenit aducatoare de venit la bugetul Germaniei. Oare Hollande, care e din aceeasi familie politica cu Ponta ce parere are? Tinand cont ca guvernul Romaniei tocma a tras un sut in boase celor de la Renault. Ce programa Rabla???? Ce Logan???? Traiasca Rabla din Germania. Cetatenii cu drept de vot din Pitesti, sigur nu asta asteptau dupa sarbatori. Si ne mai miram de ce fabrica Renault noile modele prin Maroc.

Una peste alta, ne-am ales cu inca o taxa, bir, japca sau cum vreti sa ii spuneti. Cand o sa ma mai calmez o sa va mai povestesc si despre ce tocmai le-au facut taranilor ce au mai mult de 3 vaci sau 10 oi. Ca doar e electoratul lor principal. Va spun doar atat: au aplicat zicala „Da-i taranului pamant si i-ai recolta”.

Sa auzim doar de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *