Noul Nokia Lumia 925 a fost lansat in Europa!

(Last Updated On: 10 iunie 2013)

Conform celor de GSMArena se pare ca prima tara in care va fi pus in vanzare noul Nokia Lumia 925 va fi Germania. El va fi disponibil in reteaua Vodafone si daca va intrebati cat va costa aflat ca pretul, pentru toata Europa de altfel, va fi undeva in jur de 470 euro fara taxe. Sincer, nu ma astptam ca Lumia 925 sa debuteze in Germania, dar cred ca producatorii s-au bazat pe puterea de cumparare a nemtilor.

Urmatoarele tari in care se va putea gasi Lumi 925 vor fi Italia, Spania si Marea Britanie, operatorul de telefonie O2 si-a aratat disponibilitatea de a include in oferta sa noul smartphone de la Nokia. In Romania banuiesc ca va mai dura ceva timp pana ne vom intalni face-to-face cu acest model de Lumia, dar banuiesc ca nici nu sunt multi utilizatori de smartphone-uri care sa isi doreasca cu ardoare acest telefon.

In alta ordine de idei Nokia Lumia 925 va patrunde si in Asia, mai precis in China sub denumirea Lumia 925T si va avea caracterstici speciale pentru aceasta zona.Nokia anunta ca noul terminal va fi disponibil in curand si in SUA in oferta celor de T-Mobile.

Sa auzim doar de bine!

Foto: GSMArena

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.