Pentru prima oara Samsung cucereste America!
(Last Updated On: 6 iunie 2013)

Se pare ca daca ne luam dupa reprezentantii a 3 mari operatori de peste ocean, Verizon, Sprin si T-Mobile, luna mai este prima luna in care dispozitivile Samsung au avut mai mare cautare decat cele ale contracandidatului Apple. Este interesant faptul ca preturile de vanzare ele terminalelor de varf, Samsung Galaxy S4 si iPhone 5, sunt relativ apropiate la cei 3 operatori de telefonie, ceea ce ma duce cu gandul ca cei care au ales sa cumpere produsele Samsung au facut pentru ca au crezut ca un astfel de smartphone e mai bun decat cel de la Apple.

 

Pentru primoa oare Samsung cucereste America!

Sincer, nu m-a mirat deloc stirea, pentru ca Apple de la IPhone 4 incoace nu au venit cu nimic nou care sa rupa gura targului, ci s-au bazat pe marketingul puternic si bine pus la punct care le-a adus succes atata timp. Ori il pacalesti odata pe un client, poate chiar de doua ori insa nu o poti face la nesfarsit, vei sfarsi prin a pierde acel client.

De cealalta parte, cei de la Samsung nu au stat deloc sa isi admire succesele si au mers tot timpul mai departe, un bun exemplu este rapiditatea cu care a aparut Galaxy S4 desi precedentul model avusese un succes destul de mare si un impact foarte bun pe piata. Chiar zilele astea am citit, prima oara am crezut ca e chiar o gluma, ca Samsung a lansat S4 Active, un smartphone rezistent la praf dar mai ales la apa. Am sa revin la acest model in cateva zile.

Sa auzim doar de bine!

2 thoughts on “Pentru prima oara Samsung cucereste America!”
  1. Era si timpul sa se trezeasca si americanii astia… In sfarsit si-au dat si ei probabil seama ca arunca prea multi bani pe „gadgeturile” de la Apple. E buna si criza asta la ceva !

    1. Stai linistit ca nu criza i-a impins spre Samsung, tocmai asta am spus in articol. Daca te uiti pe acel tabel preturile sunt apropiate. Dar, ai dreptate, e bine ca s-au desteptat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.