Posesorii de iPhone pot avea acum Microsoft Office, pe telefon!
(Last Updated On: 15 iunie 2013)

Incepand de azi posesorii de iPhone pot avea acces la cateva programe din suita Microsoft Office. E vorba de Word, Power Point si Excel, cele mai folosite aplicatii din celebra suita de office. Dupa umila mea parere, este un pas important facut de cei de la Microsoft, care in felul acesta pun la dispozitia posesorilor de device-uri produse de cel mai mare concurent al lor, un set de aplicatii care sigur vor face acum iPhone putin mai atractiv. Dupa cum observati vorbim doar de iPhone si nu de device-uri specifice celor de Apple, pentru ca mometan cele trei programe sunt optimizate doar pentru iPhone nu si pentru iPad.

Posesorii de iPhone pot avea acum Microsoft Office, pe telefon!

 Trebuie insa precizat ca cei care vor dori sa instaleze Word, Excel sau Power Point pe un iPhone vor trebuie mai intai sa isi faca cont pe Office 365, platforma online al celor de la Microsoft si unde trebuie sa ai cel putin un abonament Premium. Asta inseamna ca va trebuiti sa platiti ceva banuti, undeva pe la 43 RON pe luna, suma pentru care ti se mai ofera si un spatiu generos de 20 GB pe SkyDrive pentru a-ti stoca datele. Sincer, pentru cine isi permite un iPhone 5, de exemplu suma mi se pare de bun simt.

 Banuiesc ca urmatorul pas va fi un set de aplicatii office pentru dispozitivele cu android, desi ce conduc divizia Office a Microsoft spun ca nu vor sa dezvolate aceste aplicatii de sine statatoare. Vom vedea ce ne va oferi viitorul.

Sa auzim doar de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.