Probleme cu Androidul – curatati memoria cache!Probleme cu Androidul – curatati memoria cache!
(Last Updated On: 22 august 2015)

Probleme cu Androidul – curatati memoria cache!

E foarte usor sa uiti ca telefonul tau cu Android, e de fapt un un PC cu un alt sistem de operare. Si ca orice PC cateodata lucrurile pot merge prost. Fisierele pot fi corupte foarte usor si aplicatiile care cu o saptamana in urma functionau foarte bine, deodata decid sa nu mai raspunda la comenzi si uite asa incepi sa te plangi la prieteni ca ai probleme cu Androidul.

De fapt, problemele tale nu vin de la Android, ci de la aplicatia care s-a oprit brusc si nu mai lucreaza corect. Daca relansarea aplicatiei nu duce la remedierea problemei, atunci una din solutii ar fi curatarea memoriei cache corespunzatoare aplicatiei, care de multe ori pune telefonul pe linia de plutire.

Pentru a face aceasta operatiune va trebui sa cautati iconita Setari de pe smartphone-ul dumneavoastra, deschideti aceste setari si cautati in meniu sectiunea Manager Aplicatii. Cautati aici aplicatia care va face probleme, pentru aceasta va fi necesar sa glisati in sus – jos sau la stanga – dreapta.

Odata ce ai gasit aplicatia bucluclasa dati click pe ea si in acel moment va va aparea o fereastra care va pune la dispozitie o serie de detalii tehnice, cat spatiu de ocupa si cate resurse consuma. Undeva in partea de jos gasiti optiunea Stergere cache. Dati click pe acel buton si apoi incercati sa reporniti aplicatia care v-a facut probleme. De multe se obtin rezultate pozitive, insa daca observati ca problema persista incercati sa dezisntalati aplicatia si sa o reinstalati dupa ce ati repornit telefonul.

Sa auzim doar de bine!

2 thoughts on “Probleme cu Androidul – curatati memoria cache!”
  1. Multumim frumos pentru idee, intadevar am avut probleme cu cateva aplicatii, dar i-am dat o restabilire la setarile din fabrica, si a trebuit sa imi iau masuri de siguranta, salvari contacte si altele, nu stiam ca se poate doar la acele programe sa se curete memoria cache, pe viitor voi sti multumita tie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.