Program de convertit fisiere video: Any Video Converter Free!
(Last Updated On: 22 mai 2013)

Astazi va voi prezenta Any Video Converter Free, un program care, asa cum ii spune si numele, converteste aproape orice format video in alt format video. Marele avantaj al acestui soft este faptul ca este gratuit. Nu este singurul insa.

Cu Any Video Converter Free puteti converti fisiere video fara nici o limita de timp, nu pune niciun watermark pe fisierul convertit, puteti adauga subtitrari foarte usor, puteti taia sau lipi fisier video si care are o gramada de optiuni. Este un program pe care ar trebui sa il aveti pe computer, el fiind compatibil cu absolut orice sistem de operare Windows.

Ultima varianta a lui Any Video Converter Free se mai lauda cu faptul ca poti download si converti fisiere video direct de pe Youtube (in varianta pe care eu il am pe calculator acesta optiune nu este prezenta), chestie care mi se pare foarte folositoare. De asemenea, puteti sa inscriptionati DVD-uri cu fisierele convertite direct din program si in plus cuprinde toate formatele astea la moda pentru smartphone.

Programul se gaseste si in varianta cu plata pe cine intereseaza, dar mai multe despre Any Video Converter Free  gasiti aici, de unde il puteti si descarca de asemenea gratuit. Sper sa lasati ceva impresii despre el daca o sa il folositi sau sa recomandati si alte programe din categoria lui.

Sa auzim doar de bine!

2 thoughts on “Program de convertit fisiere video: Any Video Converter Free!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.