Anvide Lock Folder

Multi dintre voi folositi calculatorul impreuna cu unul sau mai multi membri ai familiei si de aceea uneori nu aveti parte de intimitatea pe care poate o doriti. Zilele astea am descoperit un nou program care iti poatet face folderele inaccesibile si ti le protejeaza astfel incat cei care ar dori sa isi arunce privirea in chestiile tale private, nu vor putea face acest lucru. Programul se numeste Anvide Lock Folder si este deosebit fata de altele de acelasi gen prin faptul ca nu necesita instalare, el fiind un program portabil pe care il puteti stoca pe un stick USB si sa il folositi oriunde si oricand aveti nevoie sa va protejati folderele cu o parola.

Programul ascunde folderele sau fisierele dorite si le protejeaza cu ajutorul unei parole maste pe care o setati atunci cand deschideti programul prima oara. Anvide Lock Folder este un program disponibil in 4 limbi, asa cum vedeti mai jos, limba romana nefiind una dintre ele, lucru care nu ii scade deloc utilitatea acestui program deoarece interfata este una intuitiva si usor de folosit.

 

Asa cum se vede in partea de sus a ferestrei gasim cateva butoane cu ajutorul carora putem adauga sau sterge folderele pe care dorim sa le ascundem de ceilalti sau putem sa facem vizibile sau invizibile foldere ascunse. Tot aici putem viziona o lista cu toate folderele protejate de Anvide Lock Folder.

 

Anvide Lock Folder

Asa cum am spus va puteti seta o parola pentru a va proteja folderele sau fisiere si aceasta o puteti face in sectiuni Setari, unde vi se ofera posibilitatea de  a seta o singura data o parola pentru toate folderele pe care le protejati. Ulterior daca doriti ca pentru un alt folder sa setati o parola diferita fata de cea master o puteti face foarte simplu atunci cand alegeti foldeul pe care doriti sa il protejati.

Anvide-Lock-Folder_Options

Pentru a descarca Anvide Lock Folder de aici.

Sa auzim doar de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *