Razboiul reclamelor dintre microsoft si Apple continua!

(Last Updated On: 15 iunie 2013)

V-am aratat de cate ori am avut ocazia modul in care cei doi colosi incearca fiecare sa isi atraga o cota cat mai mare de piata in ceea ce priveste tabletele. Am descoperit un nou clip in care Microsoft promoveaza noua tableta Dell XPS 10 punanad-o la incercare cu un iPad. Reclama, pe langa faptul ca scoate in evidenta avantajele produsului celor de Microsoft e si putin haioasa si de ce nu, ironica la adresa celor de la Apple. Nu voi dezvalui nimic din avantajele pe care le promoveaza clipul lasandu-va pe voi sa le descoperiti vizionanad imaginile de mai jos.

Ce mi se pare mie interesant este ca pe tot parcursul clipului cei de de Microsoft fac o reclama pozitiva, scot in evidenta avantajele noii lor tablete si nu critica tableta concurentei, lasandu-ne pe noi sa decidem ce vom cumpara. Nu vreau sa ma gandesc cum ar arata o astfel de reclama pe plaiuri mioritice, tianand cont ca noi avem un proverb care spune ” Sa moara capra vecinului „.

Sa auzim doar de bine!

2 thoughts on “Razboiul reclamelor dintre microsoft si Apple continua!

 • 15 iunie 2013 la 08:54
  Permalink

  Reclama e inteligenta dar cam aroganta din punctul meu de vedere. Imi aduce aminte de o reclama Pepsi vs Coca Cola in care un pusti cumpara doua doze de Coca Cola de la un tonomat, pune picioarele pe ele ca sa ajunga mai sus la butonul pentru Pepsi.

  Răspunde
  • 15 iunie 2013 la 11:43
   Permalink

   Da, imi aduc aminte de reclama aia. Tare. Aroganta sau nu, vedem cat o sa prinda la public.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.